online sport gids nederland

sport - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Sport 1 | Sport 2 | Sport 3 | Sport 4 | Sport 5


Buma Duiksport
Je hebt een duikbrevet gehaald en dan? Daarom hebben we samen met enkele enthousiaste cursisten een duikteam opgericht, zoals je hierboven ziet. Wat is er leuker om met andere mensen samen te gaan duiken, dingen te organiseren en nieuwe dingen op duikgebied te ontdekken .

BuurtSport
Samen bewegen, spelen, sporten' is het moto van de campagne BuurtSport. De missie van het secretariaat BuurtSport is om de sportieve recreatie van mensen te stimuleren en te bevorderen in de eigen woon- en leefomgeving.

BV Doesburg
Iedereen heeft wel eens een pluimpje geslagen op de camping of op het strand. Hierbij is het meestal de bedoeling om het pluimpje zo lang mogelijk in de lucht te houden. Bij badminton als sport is het echter juist de bedoeling om de shuttle zo snel mogelijk bij de tegenstander(s) op de grond te krijgen. Dit levert een snelle en aantrekkelijke sport op waarbij een goede conditie, de juiste slagtechniek en een uitgekiende tactiek ongeveer even belangrijk zijn. Badminton is een leuke sport voor iedereen en kan van jong tot oud beoefend worden.

BV Gaasperdam
Topsport of puur recreatief, Badminton Vereniging Gaasperdam biedt een scala van mogelijkheden om badminton te spelen.Wellicht wilt u of uw kind eerst eens 'de sfeer proeven'. Ge?nteresseerden kunnen langskomen op de verschillende speeldagen en zich melden bij de begeleider van de betreffende dag. Zij kunnen dan eventuele vragen beantwoorden. Er kan kosteloos 2 keer worden meegespeeld.

BV Huizen'96
Badmintonvereniging Huizen '96 is ontstaan op 1 april 1996 door een fusie van de twee huizer badmintonverenigingen B.C. de Bun en B.C. Huizen. Een jaar later voegde ook B.C. Blaricum zich bij deze nieuwe vereniging. Door deze fusies telt het ledenbestand circa 300 leden waarvan bijna 100 jeugdleden.

BV Orca's
Site van de Basketbalvereniging Orca's

Caesar
De vereniging probeert zowel de beginnende als de gevorderde atleet of loper tot zijn/haar recht te laten komen. Onze trainers/trainsters staan garant voor enthousiasme en deskundigheid.. Plezier in bewegen, werken aan conditie of

Café Supersport
In Cafe Supersport kan je iedere dag de sportwedstrijden op Canal+ televisie volgen: voetbal, wielrennen, volleybal, American Football, NBA Basketbal en autosport.

Calypso Diving
Na een lange strijd tegen een ziekte waar hij niet van kon winnen is onze Dive Master, buddy en vriend overleden. Rob van de Wijngaard is altijd een jongen geweest die niet bij de pakken ging neer zitten, het was een doorzetter die zich niet gewonnen gaf of dat nu zijn Dive Master opleiding was of als het ging om geduld te hebben met zijn leerlingen. Rob fietste van Athene naar de duikclub samen met Dimitri en Marcel, over doorzetten gesproken maar zijn laatste strijd heeft hij niet kunnen winnen.

Castellum Drukwerk
Volleybalclub Castellum Drukwerk is in juni van 1999 ontstaan door een fusie tussen de volleybalverenigingen DAC en Ridderveld. De vereniging DAC was op zijn beurt ook al gevormd door een fusie tussen DES, wat staat voor Door Eendracht Sterk, en Alvo's (Alphense Volleyballers), waaruit Des-Alvo's-Combinatie oftewel DAC werd opgericht. In de jaren 70, toen de wijk Ridderveld zich ontwikkelde tot een compleet nieuw dorp en de gemeente naast de nieuwe scholengemeenschap Alphens tweede sporthal (de Arena) realiseerde, werd de vereniging Ridderveld opgericht.

Catamaran en Trimaran Club Nederland
CTC is de afkorting van Catamaran en Trimaran Club Nederland. De CTC is een vereniging die in 1968 is opgericht om het zeilen in schepen met meer dan één romp te bevorderen. De vereniging doet dit door het houden van bijeenkomsten, het organiseren van wedstrijden en tochten, het verstrekken van adviezen en het uitgeven van een contactorgaan, het CTC-Nieuws

Cave.nl
Cave staat ruim 16 jaar garant voor maatwerk in climbing, adventure & teamwork.

Celeritas Bunnik
De seizoensafsluiting van de minis en d-jeugd op 17 juni was een groot succes! Ondanks dat het zonnetje niet door de wolken heen brak en het af en toe een beetje miezerde had iedereen het naar zijn zin gehad. De kabouterdans werd gedaan om warm te worden, Marissa en Lisanne hadden daar een leuk dansje op bedacht. Daarna was er een leuk beginspel om erachter te komen in welk team je zat en welke begeleiders daarbij hoorden. Er waren ook twee leuke estafettes, een moest op snelheid worden afgelegd en de ander had te maken met balvaardigheid. Toen mochten de kinderen even een glaasje limonade drinken om even een beetje bij te komen. Meteen daarna was er een spelletjesblok waarbij de kinderen konden blikgooien, vergooien en eens op de hoofden van die vervelende trainers en coaches konden gooien.

Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme (CIV)
Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme, actuele informatie over voetbalvandalisme in binnen- en buitenland

Centre Point
De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Tennis Bond) is kind aan huis bij Centre Point. In 1989 werd begonnen met het organiseren van winter jeugd circuits. Dat liep zo lekker dat de samenwerking tussen Centre Point en de KNLTB steeds verder is uitgebreid.

Centrum Gezond Bewegen Eindhoven
Centrum Gezond Bewegen is een centrum voor bewegingsstimulering dat zich onderscheidt door zorgvuldige en deskundige begeleiding. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg, verleden en klachten.

Châtel Reizen
Sfeervolle comfortabele wintersport chalets in Frankrijk en Oostenrijk.

Chip en Charge
Website van de Amsterdamse Studenten Tennis Vereniging Chip & Charge

Chon-Ji Taekwondo Volendam
Alles over Chon-Ji. Chon-Ji is een Taekwondo school in Volendam onderleiding van Gerrie Stolp (6e Dan). Chon-Ji Volendam.

Chr. zwemclub ' De Springplank ' te Groningen
Zwemmen bij de Chr. zwemclub De Springplank te Groningen

Chung-mu
Chung-Mu is een taekwon-do school in Amsterdam en is aangesloten bij de T.I.N.

Cialfo
Welkom bij atletiekvereniging AV-Cialfo te Epe.

Cifla
A.V. CIFLA Homepage

Ciko'66
Arnhemse atletiekvereniging CIKO'66

Circuit van Zandvoort
Dit is de Officiële WWW-site van het Circuit Park Zandvoort.Alle informatie m.b.t. activiteiten/evenementen van en op het Circuit Park Zandvoort zijn op deze 'site'te vinden. Adressen, faciliteiten, bereikbaarheid, foto's, openingstijden, evenementen, per

Cirkeltijgers
actuele informatie, trainingstijden, links en foto's van de studenten handbalvereniging uit Groningen. Met competities in het weekend, midweek en IUC voor heren en dames. Naast handballen is er veel ruimte voor feesten en toernooien.

Club de Grand Prix
formule1 fanclub Sint-Eloois-Winkel

Club de Petanque Kets Up
Club de Petanque Kets Up De Bilt - Bilthoven

Clubracer zeil- en regattamagazine
Clubracer.be is voor wedstrijdzeilers de ideale startpagina. Clubracer brengt het zeilnieuws vanuit de kuip, heet van de naald en reflecteert het denken van de zeilers.

Cobweb Of The Martial Arts
Cobweb of the martial arts is een zoekmachine voor vechtsporten. Doel van deze site is het geven van informatie over vechtsporten en het verzamelen van websites van Martial Arts verenigingen. Het is de grootste vechtsport site in Nederland.

Cocksdorper Kust Zeilvereniging
Cocksdorper Kust Zeilvereniging, paal 33 Texel

Cranendonckse zwem-club
cranendonckse zwemclub, reddingsbrigade, c.z.c, KNBRD,zwemmend redden, soerendonk, budel, maarheeze, czc, CZC, C.Z.C, zwemmen,baywatch, lifeguarding, lifesaving, swimming, lifeguard, redden van drenkeling, verdrinken, drenkeling, auto te water

Creijproducts
De Grootste en goedkoopste online dartshop van Nederland o.a. BEDRUKTE SHAFTS,FLIGHTS,DARTBOARDS en dartbanen verhuur etc..

Cross circuit Midden-Brabant
Crosscircuit Midden-Brabant 2004/2005

Dartnet
dartnet.nl is een site voor iedereen die iets wilt weten over darten. Op dartnet.nl staat altijd het laatste nieuws en uitslagen. Voorspel nu de uitslag van de Dartpoule en maak kans of mooie prijzen!

Dartpunt
De online-store van Dartpunt.

Darts club in westervoort
Westervoort,darten,De Westervoort Bulls,De Westervoort Bull's, darten in westervoort, bull's, bulls, wielemannen, darts,

Darts D.C. Doorduwers
Darts pagina D.C. Doorduwers

Davy Vanneste
Dit jaar gingen we van start met een voor ons, nieuwe en onbekende wagen. Het was een hele toffe en mooi-ogende rallyauto maar het avontuur heeft jammergenoeg niet lang mogen duren! Toen we op de shake-down te kampen hadden met een kapotte schokdemper, konden we de wagen niet meer verder afstellen. De donderdagmiddag hebben de mensen van Renault onze schokdemper hersteld.

De Aalscholver
zwemvereniging de Aalscholver met zwemles,wedstrijdzwemmen,waterpolo,masters en veel goede zwemlinks .

De Alphen Eagles
American football is een kleine tak van sport in nederland en is daarom ook niet bijzonder populair. Wij, het bestuur en spelers, hopen dat er in de toekomst steeds meer mensen onze sport willen gaan beoefenen en het weer mag uitgroeien tot de bekendheid die het halverwege de jaren tachtig had.

De Anti Ferrari Club
www.antiferrariclub.nl is een website tegen Ferrari en het machtsvertoon van Ferrari.

De Aspirantensite
Uitslagen en foto's van wielerwedstrijden en koersen voor aspiranten in Belgie en Raf Gert Dieltjens Website .

De Baroniezwemmers
Welkom bij zwemvereniging De Baroniezwemmers te Breda

De BFrisBee2's
Dit is de site van de Nijmeegse Studenten Frisbeevereniging BFrisBee2's. De site bevat infomatie over onze activiteiten, onze leden en ultimate frisbee in het algemeen.

De Blauwe Zeester
Duikschool De Blauwe Zeester, Arnhem en omgeving.Voor u eerste duik en voor de gevorderde duiker.

De Blikopener - Yoga Opleidingen
In een oude stadswijk met een uiteenlopende mengelmoes van bewoners, gebouwen en sferen is in een voormalig textielkantoor, De Blikopener te Tilburg gevestigd. De Blikopener is een open yoga- en meditatiecentrum waar, naast de wekelijkse yoga, meditatie en massagekursussen, de vier-jarige docentenopleiding een belangrijke plaats inneemt.

De Devel
De Zwijndrechte Zwem- en Polo Club "De Devel", kortweg “de Devel”, is opgericht in 1965 en bestaat in 2005 maar liefst 40 jaar. Thuishonk van de club is zwembad "de Hoge Devel". Hier vinden al onze activiteiten plaats, alsmede ook de trainingen en thuiswedstrijden. Het trefpunt van de vereniging is het clubhuis. De ingang van het clubhuis ligt aan de rechterzijde van het zwembad.Onze vereniging biedt de momenteel ongeveer 700 leden de volgende sportieve bezigheden.

De Dieze
De Dieze snooker, pool en biljartcentrum in den bosch. recreatief, professioneel, teamcompetitie, toernooien.

De Dolfijn Triathlon
De zwemvereniging De Dolfijn is opgericht in 1906 en heeft ruim 1000 leden. Deze leden trainen bij o.a. diploma-, kunst-, wedstrijdzwemmen, waterpolo en triathlon. Sinds 1984 heeft De Dolfijn ook een afdeling triathlon. De afdeling triathlon heeft ongeveer 90 leden, van beginnende tot toptriathleet, senioren en veteranen. De Dolfijn Triathlon heeft geen clubsponsor. De trainingen worden gegeven door drie zwemtrainers en twee looptrainers. Onder nummer 2003 zijn wij aangesloten bij de NTB, de Nederlandse Triathlon Bond.

De Doordravers
Welkom bij De Doordravers! De Doordravers bestaan sinds 1970. De vereniging heeft vier eigen paarden die ter beschikking staan van de leden. Leden kunnen in principe zo vaak rijden als ze willen. Je schrijft je in voor de gewenste dag en tijd en kunt dan rijden in de binnen-, buitenbak of in de omgeving buiten de stal, alleen of samen met anderen. De vereniging is uniek in Nederland.

De Emmer Duikers
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Onze instructeurs zijn opgeleid door deze bond en ons opleidingsprogramma is gebaseerd op de eisen die de NOB stelt. Het lidmaatschap van de bond is dan ook verplicht voor alle leden. Hiervoor ontvang je maandelijks het bondsbulletin, de zgn. Onderwatersport.

De Engelse vliegenwinkel
De Engelse vliegenwinkel. Vliegvissen; kunstvliegen van $0.50US - $2.00US. Forelvliegen, zalmvliegen, droge vliegen, nimfen, natte vliegen, kokerjuffervliegen, parachutevliegen, baarsvliegen, snoekvliegen/-streamers. (flyfishing page in Dutch)

De Forel
De Forel is opgericht in 1957 als zwem en poloclub. In het verleden is er ook een afdeling reddingsbrigade geweest. Na het wegvallen van het openluchtzwembad is de poloclub opgeheven. Later is de reddingsbrigade zelfstandig verder gegaan.

De Futen.
Amstelveense Zwem- & Poloclub "De Futen"

De Gameßite: Olympische Spelen op het Internet
the Olympics on Internet the Gameßite. Alles over de Olympische Spelen, Olympisch Vuur, sporten, etc. Gemaakt voor ThinkQuest 1999.

De Gazellen
In de jaren die volgden groeide de vereniging gestaag en werden de nodige successen behaald. Het voorlopige hoogtepunt bereikte de vereniging in de periode 1976-1982. Het eerste herenteam van Wienk/De Gazellen behoorde tot de top van de landelijke handbalsport en speelde eveneens mee op het Europese front. In de periode die volgde werden de successen wat minder, deelname aan de landelijke eerste divisie was het beste resultaat.

De gendten
Zoals de naam al zegt, waterpolo voor jongere kinderen. Heb je dipolma A, dan mag je lid worden van de Gendten en kun je bij het mini-waterpolo. Mini-polo speel je vanaf 6-11 jaar in drie verschillende leeftijdsgroepen. Mini-polo is een balspel dat op speelse manier wordt gespeeld met kleine teams. Door per seizoen een aantal toernooien te spelen, vinden ontmoetingen met mini-poloërs van andere verenigingen plaats. Veel kinderen doen mee aan mini-waterpolo in combinatie met het zwemmen en/of diplomazwemmen.

De Goese Golf
De Goese Golf bestaat uit een prachtige 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par-3 baan, oefenfaciliteiten, een voortreffelijk restaurant en uitgebreide vergaderaccommodatie.

De Goudse Zwem en Poloclub Donk
Dit is de site van zwemvereniging GZC DONK

De Gouwe Schutters
Sportschieten is een ontspannende individuele sport voor jong en oud,die zowel door mannen en vrouwen in recreatieve of wedstrijdverband beoefend kan worden.Uiteraard is er na het schieten de gezelligheid en sociale omgang binnende vereniging, meestal onder het genot van een hapje en een drankje.Wil men een goede schutter worden, dan zal een goede conditie,zelfbeheersing,concentratie en doorzettingsvermogen nodig zijn,waar ook weer de nodige uitrusting bij komt kijken.

De Granaet
De Granaet, de grootste en meest sportieve zwemclub van Nederland. Alles wat u altijd al wilde weten over het zwemmen bij De Granaet in Dokkum vindt u op deze ene site; Trainers, Bestuur, Zwembad, Ligging, Zwem Info, Info Bestuursleden, en nog veel meer!!

De Hardloopkrant
dehardloopkrant.nl is een online nieuwsblad voor de atleet. Elke dag actueel hardloopnieuws en verder uitslagen en een volledige maandkalender

De hartslagmetershop
Welkom bij de meest complete hartslagmetershop! Wij bieden u een hartslagmeter op maat, voor een scherpe prijs. Wij verkopen alle A-merken hartslagmeters en altijd de nieuwste modellen, hebben een prima klantenservice, geen verzendkosten, 14 dagen retourg

De Hot, Ballonvaarderij
Ballonvaarderij De Hot - Leemans B.V. verzorgt sinds 1984 ballonvaarten voor particulieren, organisaties en bedrijven. Leon en Pjotr Leemans zijn de ballonvaart operations managers. Leon en Michiel van der Maas zijn de vaste ballon piloten. Daarnaast worden ook andere zeer ervaren ballon piloten ingeschakeld Een enthousiaste en professionele crew staat garant voor de uitvoering van de ballonvaart.

De Houtrib
Ook dit seizoen kunnen we weer tevreden terugkijken. De meisjes en jongens werden van pupillen als team overgeheveld naar de aspiranten, omdat er paar jongens ''te oud werden''voor de pupillencompetitie.Dat het een zwaar seizoen zou worden wisten we dan ook allemaal. Het overwicht van de andere teams was soms zowel letterlijk als figuurlijk erg groot.

De IJzeren Man
De Vughtse IJsclub (VIJC) heeft als doelstelling het beoefenen en bevorderen van de schaatssport op noren, in het bijzonder lange-baan en marathonschaatsen. De club richt zich zowel op kinderen (vanaf ± 5 jaar) als volwassenen, en zowel op wedstrijdrijders als recreanten. De VIJC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond.

De Kabbelaar
Duikcentrum De Kabbelaar is een multifunctioneel duikcentrum met alles onder één dak. Hotel, Eetcafé, Duikshop, Vulstation, Kleedruimte met douches, Leslokaal, Duikopleidingen. Dit alles op een unieke lokatie bij het Grevelingenmeer in Scharendijke .

De Klimmuur
Kom klimmen bij Klimmuur Centraal, Haarlem of Den Haag. Sportklimmen of boulderen op verschillende klimwanden, zelfstandig of onder begeleiding. Diverse cursussen.

De Kuip Page
De Kuip Page gaat over de kuip, het stadion van feyenoord, je vind er foto's, informatie, route beschrijvingen, plattegronden en nog veel meer.

De Liemers
AVL - De atletiekvereniging van Zevenaar en de Liemers. Bij AVL wordt zowel baan- als wegatletiek beoefend.

De Lissenvijver
Maar zijn ligging , midden in een natuurpark van 20 hectaren, samen met de feestzaal, indoor-ski, terras en outdoorfaciliteitenmaakt het tot een uniek centrum, met verrassende mogelijkheden en combinaties.

De Lustige Vissers
De visvijver van De Lustige Vissers is gevestigd te Sint Katelijne Waver, Kleistraat 8 (tel. 015/55 63 31). Wekelijks worden er viswedstrijden georganiseerd, meestal interclubwedstrijden en interne wedstrijden, maar sommige dagen ook wedstrijden voor niet-leden. Het visbestand van de vijver bestaat voornamelijk uit brasem.

De Meent
In feite is het woord "kunstijs" geen juiste benaming voor de "substantie" waarop we tegenwoordig schaatsen.Het ijs is namenlijk wel echt alleen de manier waarop het gemaakt is en in stand gehouden wordt is kunstmatig!De eerste "echte" kunstijsbanen ontstonden al voor 1900 in Engeland!

De Meerkamp
De Meerkamp heeft meerdere binnen- en buitenbaden, een privé solarium en een sporthal. Het water in de Meerkamp wordt met behulp van ozon gezuiverd zodat er veel minder chloor gebruikt wordt dan in gewone zwembaden. Dat maakt de Meerkamp bijzonder geschikt voor Cara- en allergie patiënten!

De Meppers
Recreatieve tafeltennisvereniging in centrum van Blerick

De Nederlandse honkbalsite
Informatie over honkbal in Nederland, waaronder de hoofdklasse en het Nederlandse team. Verder links, een forum, wallpapers, games en informatie over het Europees Kampioenschap, het Wereld Kampioenschap, het World Port Tournament, de Haarlemse Honkbalweek

De Nederlandse Korbalsite
Ruim een eeuw geleden introduceerde de Amsterdamse onderwijzerNico Broekhuysen het korfbalspel in ons land. Sinds die tijd heeft onze sport nationaal en internationaal een grote vlucht genomen. In het jubileumjaar groeide het KNKV naar ruim 98.000 leden, korfbal is daarmee een van de vijf grootste teamsporten in ons land. Internationaal gezien zijn er bijna vijftig landen waar de korfbalsport beoefend wordt.

Google
Web zoekgids.com