online sport gids nederland

sport - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Sport 1 | Sport 2 | Sport 3 | Sport 4 | Sport 5


Atletico'73
In 1973 nam een gymnastiekleraar van de Wesenthorst het initiatief. Atletico’73 was geboren. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot een volwassen atletiekvereniging, met eigen baan aan de en alle faciliteiten (ook voor polstokhoog). Vrijwel alle onderdelen van de atletiek worden op verschillende niveaus beoefend. Van simpel een uurtje in de week de conditie op peil houden tot gedreven trainen voor nog sneller, hoger of verder.

Atletiek - Langeafstandslopen
De webstek voor de Nederlandstalige afstandslo(o)p(st)er met atletieknieuws, forum, trainingsschemas, meer dan 550 atletieklinken enz...

Atletiek Helden
De vereniging beschikt over een ruim aantal gediplomeerde trainers die bij de jeugd, de wedstrijdgroepen en de recreanten trainingen verzorgen. De diverse trainingsgroepen zijn zo opgezet dat de jeugd, beginners, trimmers en de gevorderde loper terecht kunnen bij Atletiek Helden.

Atletiek Maastricht
Atletiek leeft in Maastricht. Reeds in de jaren twintig had MVV een afdeling atletiek die hoofdzakelijk bestond uit voetballers die in de zomer actief waren als atleten. Iets dat gemakkelijk kon omdat in die tijd voetbal een winter- en atletiek een zomersport was.

Atletiek regio Dordrecht
Sprinten, verspringen, kogelstoten, maar ook een hindernisbaan met luchtkussen maakten deel uit van de 10 onderdelen die door de teams moesten worden afgewerkt.

Atletiek.nl
Atletiek.nl

AtletiekBericht
Deze website is een verzamelplaats voor nieuws dat iets met atletiek te maken heeft. In plaats van zelf allerlei websites af te moeten zoeken naar nieuws, wordt je een dagelijks overzicht aangeboden met actuele berichten.

Atletiekpagina's Ton de Kleijn
Atletiekpagina's Ton de Kleijn

Atletiekvereniging Aalsmeer
Atletiek vereniging Aalsmeer wedstrijden uitslagen informatie

Atletiekwereld
www.atletiekwereld.nl is een community voor atleten op het internet. De bezoekers van de site worden de o.a. volgende gratis faciliteiten ter beschikking gesteld.

Attila
De vereniging streeft na om alle vormen van atletiek op een zo goed en hoog mogelijk niveau te beoefenen. Belangrijk daarbij is dat gezelligheid hoog in het vaandel blijft staan.

Atverni
Informatie over de club en haar leden, trainingen, wedstrijden, trainers, recreatie, lopen, baanatletiek, hardlopen, halve marathon, lid worden etc.

Audumla Inter-Provinciaal Hockey Toernooi
A.I.P.H.T: Audumla Inter Provinciaal HockeyToernooi

Autosport Verzamelgids
Autosport Verzamelgids Nederland

Autosport.nl
Autosport.nl - Het autosport magazine op internet - o.a. nationaal, internationaal, Formule 1, DTM en dragracing

Autotote Nederland Champions
Wedden op het juiste paard! Op tal van plaatsen in Nederland zijn Champions wedlocaties te vinden waar u het hele jaar door kunt spelen op duizenden koersen, die in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Zweden worden verreden en bij Champions live

AV '34
De atletieksport bestaat uit een groot aantal onderdelen, werpnummers, springnummers, loopnummers en veldlopen (crossen) in het bos. Atletiek is Alle atletiekonderdelen kun je het hele jaar door beoefenen bij onze vereniging. AV’34 beschikt over een mooie kunststof atletiekaccommodatie in het sportpark Orderbos.

AV '56
AV ’56 is een vereniging die ruimte biedt aan alle vormen van atletiek. In leeftijdsgroepen die variëren van 7 tot 76 jaar. (gezien de fitheid van onze veteranenlopers gaat deze leeftijdsgrens de komende jaren nog ruimschoots verbeterd worden). Onze vereniging telt ± 350 leden. De accomodatie van de club, een kunststof atletiekbaan, is gevestigd aan het sportpark 't Schenge aan de Westhavendijk te Goes

AV Bijlmer
Atletiek Vereniging BijlmerTrack and field club BijlmerAmsterdam. Nederland. The Netherlands

AV Haarlem
Atletiekvereniging Haarlem, informatie over de vereniging, wedstrijden, resultaten en foto's.

AV Nijmegen
Bij Nijmegen Atletiek kun je op diverse manieren atletiek beoefenen. Er zijn een groot aantal verschillende trainingsgroepen, geleid door deskundige trainers (o.a. Theo Joosten). Daardoor is er voor iedere sporter, jong en oud, beginner of gevorderde, wel een groep op maat te vinden, of je nu alleen looptrainingen wilt doen of technische nummers (speerwerpen, hoogspringen e.d.), of alle atletiekonderdelen.

AV NOP
Homepage van Atletiekvereniging Noordoostpolder AV-NOP

AV Venray Regio
Dit is de website van AV Venray Regio. U vind hier meer informatie over onze lopersgroep en atletiek-afdeling.

AV Wijchen Homepage
Atletiekvereniging Wijchen, opgericht op 6 november 1984, KNAU verenigingsnummer 18430, heeft als doel het beoefenen en bevorderen van de atletiek in al haar vormen, zowel op recreatief niveau, als op topniveau.

AV'23
Als je meer wil weten over atletiek, hardlopen, trimlopen, wedstrijden, techniek, trainingsschema's en veteranenatletiek in Amsterdam

AV'40
Website van Atletiekvereniging AV'40 in Delft

AV'47
Informatiesite van atletiekvereniging AV'47 Boskoop

AV'55 Heerenveen
Bijna 50 jaar geleden is de atletiekvereniging A.V.'55 opgericht. Na diverse omzwervingen is de huidige thuishaven het sportpark "De Stripe" in Heerenveen.In deze 50 jaar is de vereniging uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 300 leden. Allen trainen, onder leiding, op de bovengenoemde atletiekbaan of in het bos bij Oranjewoud.Leden tot ongeveer 12 jaar trainen 2 maal per week en zijn heel algemeen met de sport bezig. Ze hebben de mogelijkheid om aan verschillende wedstrijden mee te doen. Deze wedstrijden zijn nog in de buurt.

Avanti Wilskracht
25 jaar geleden is De Zwemclub Glanerbrug opgericht. Voor ons was dit rede voor een feestje. Omdat we vorig jaar samen zijn gegaan met Avanti Wilskracht vieren we dit echter bescheiden. Op de dinsdag en donderdag avond deden we met de kinderen spelletjes in het zwembad.Zaterdag 23 november hebben we een spetterende feestavond gehad in het Aquadrome. Op de feestavond werdt iedereen voorzien van eten en drinken. De drive-in-show "donsor" draaide muziek en de Hengelose duiksportvereniging liet een kijkje nemen in de onderwaterwereld van het Aquadrome.

Avantri
Avantri On-line is de internetsite van Atletiek- en Trimvereniging Avantri uit Schoonhoven met daarop het laatste verenigingsnieuws, informatie over de vereniging, trainingen, wedstrijden en links naar andere Atletiek- en Trimverenigingen in Nederland

AVH
De Atletiek Vereniging Haaksbergen, kortweg A.V.H., is in 1972 opgericht en heeft tot doel de atletieksport te bevorderen. Middels deze info-site wil het bestuur geinteresseerden,aspirant-leden en andere belangstellenden informeren over de mogelijkheden die wij op sportief gebied te bieden hebben.

Aviation.nl
Welkom op de luchtvaart pagina's van WWW.AVIATION.NL. Op deze pagina's kunt u informatie vinden over bedrijven en verenigingen in Nederland en op het Internet die zich bezig houden met alle takken van luchtvaart. Wij hopen dat u hier zult vinden wat u zocht.

AVO 83
Na afloop krijgen alle deelnemers een mooi KNAU atletiekdiploma en een herinnering geschonken door de Rabo-bank.De winnende ploegen bij de jongens en meisjes en de ploegen die de 2e plaats behalen krijgen een mooie prijs en mogen naar de regionale (West Brabantse) finale, die op zaterdag 11 juni 2005 bij SPADO in Bergen op Zoom zal worden gehouden.

AVON
Atletiek vereniging Avon Heerlen Oranje Nassau!

AVR '69
Onder atletiek verstaat men het beoefenen van en het trainen in hardlopen over verschillende afstanden, hindernislopen, snelwandelen, hoog-, ver-, hinkstap- en polsstokspringen, kogelstoten, speer- en discuswerpen en kogelslingeren, naast meerkampen (gecombineerde werp-, loop- en springwedstrijden) en cross-country of veldlopen.

Ayers Rock
Homepage Welkom bij Ayers Rock, het evenementencentrum te Zoetermeer

AZ Amersfoort
De grootste zwemclub in Amersfoort

AZVD de Dolfijn
Het wedstrijdseizoen loopt van september tot en met juni.Competitiewedstrijden betekend dat je voor de club gaat zwemmen. A.Z.V.D. zit op dit moment in de E-competitie. Dit is de laagste klasse. De competitie bestaat uit 5 wedstrijden die afhankelijk met hoeveel verenigingen je samen doet wordt gezwommen.

B Golfacademy
B&S Golf Academy is gevestigd op de golfbaan van de Drentsche Golf & Country Club in Assen. De B&S Golf Academy gaat uit van een Totaal Concept. Deze methode is zo ontwikkeld, dat het niveau van de lessen zich aanpast aan uw persoon en dat uw progressie in de golfsport gebaseerd is op uw spelontwikkeling, uw motivatie en de tijd die u voor de golfsport beschikbaar wilt stellen.

B.C.. Randstad
BC Randstad is de badmintonclub uit Rijswijk, Zuid-Holland

B.Z.C. Brandenburg
Welkom op de website van BZC Brandenburg. Met deze pagina willen wij u informeren over de gang van zaken in en om onze bloeiende waterpolovereniging.

B4U Fitness
De Power Plate geneert trillingen die als energie worden overgedragen op het lichaam. Deze mechanische prikkel geeft een rek-reflex die, afhankelijk van de ingestelde frequentie, 30 tot 60 maal per seconde plaatsvindt.

Baarnsche watersportvereniging de Eem
,BWV De Eem, August Janssenweg 42 te Baarn, is gezellige en actieve watersportvereniging voor jong en oud. Je kunt er roeien en zeilen op de Eem, de rivier die van Amersfoort door een mooi stukje natuur naar het Eemmeer stroomt

Baarnse Dartvereniging Match
Baarnse Dartvereniging Match

Badminton Club Hoogkerk
Informatie over badminton in Hoogkerk, Groningen

Badminton Vereniging Lisse
Badminton Vereniging Lisse Welkom bij Badminton Vereniging Lisse

Badminton Vereniging Noordoostpolder
Badminton Vereniging Noordoostpolder te Emmeloord. Met nieuws, informatie, gastenboek en meer.

Badmintonclub DKC
Badmintonclub DKC is een veelzijdige vereniging met mogelijkheden voor eenieder. Er kan gespeeld worden op elk niveau, van beginnend recreant tot de meest ambitieuze wedstrijdspeler. DKC is in 1969 ontstaan uit de toenmalige clubs DES en KORTENAER. Na de samenvoeging ontstond Des Kortenaer Combinatie (DKC).

Badmintonclub Rijssen
Badmintonclub Rijssen (BCR) is opgericht in 1968 en is een vereniging waarin gezelligheid en bewegen voorop staan. Hoe de vereniging door de jaren heen is samengesteld kun je zien op de pagina "vereniging statistieken". Het oudste nog spelende lid is 70 jaar, het jongste lid 8 jaar. Daarmee is duidelijk aangetoond dat badminton een sport is, die je op elke leeftijd kunt beoefenen. Ambitie, conditie, techniek en leeftijd bepalen het niveau waarop wordt gespeeld.

Badmintonclub Stramproy
De naam "badminton" is ontstaan toen Engelse officieren in 1873 het spel, waarmee ze in India kennis hadden gemaakt, op hetlandgoed Badminton in Gloucestershire introduceerden. En toch is de oorsprong van het spel van oudere datum. In de vorigeeeuw werd het spel al in India gespeeld onder de naam Poona. Ook zijn er voorbeelden van een soortgelijk spel bij de inca's en zelfs 2.000 jaar geleden in China en later in Japan. Het jaar 1873 wordt echter aan gehouden als begin van de ontwikkeling van de badmintonsport.

Badmintonclub Voorburg
BadmintonClub Voorburg, een gezellige badmintonvereninging voor jeugd, recreanten en (hoger) competitie badminton.

Badmintonvereniging Nederhoven
Website van de gezelligste vereniging in Zwijndrecht en je kunt er nog badmintonnen ook!

Baekma
Hapkido is een oude Koreaanse vorm van zelfverdediging (ongewapend ). Bij een aanval wordt gebruik gemaakt van de kracht en balans van de tegenstander. Deze kracht wordt omgezet in een effectieve verdedigingstechniek. Het is de bedoeling alle technieken tot reflexen om te zetten. In deze zelfverdediging zijn verschillende onderdelen in terug te vinden.

Ballon Medium
Ballon Medium te Tilburg is een professioneel, door de Rijksluchtvaartdienst (RLD) erkend luchtvaart-en onderhoudsbedrijf. Het bedrijf is in 1982 opgericht door Ron de Jong en Jan Oranje en is hiermee één van de oudste ballonbedrijven in Nederland.

Ballonsport Haven bv
Ballonsport Haven, uw specialist in het verzorgen van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Ballonvaren een ware belevenis!

Ballonteam Wessel
Een ballonvaart met ballonteam wessel. Onvergetelijke ballonvaarten ook voor bedrijven

Ballontrefpunt Nederland
Startpunt voor uw ballonvaart met een luchtballon, meer dan 80 ballonvaart bedrijven, extra rubrieken: ballonfoto's, ballonfan's, modelballonnen, ballonfabrikanten, foto van de week, enz

Ballonvaart per luchtballon
Ballonvaart per hete luchtballon maak een luchtballonvaart vanaf verschillende locaties in Nederland en Belgie of Vlaanderen. U kunt de ballonvaart ook als kadobon schenken

Ballonvaart.recreatief.nl
Ballonvaart op recreatief, voor een geslaagd avontuur. Ballonvaart links vind je hier!

Balloon Adventures
Balloon Adventures ballonvaarten voor particulier en bedrijf. Randstad. Cadeaubonnen, incentives. Ballonvaren, heteluchtballon.Personeelsfeest

BankGiroLoterij wielerteam
Shimano is voor het eerst in de geschiedenis hoofdsponsor van een professioneel wielerteam. Dit nieuwe Professional Continental Team zal Team Shimano-Van Keulen-Imabo Van Buren genoemd worden en Arend Scheppink wordt de teammanager.

Baobab marathonreizen
Baobab Marathon Reizen, marathons, halve, kwart, York, marathonreis, marathonreizen, atletiek, actief, aktief, loop, hardloopreizen, sportreizen, recreatielopen

Google
Web zoekgids.com