online sport gids nederland

sport - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Sport 1 | Sport 2 | Sport 3 | Sport 4 | Sport 5


Barefoot Belgie - boomloos zadel
Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om ons testzadel een week in bruikleen ongestoord en zo vaak u wenst uit te testen. Daarmee willen we onze klanten vertrouwd maken met het zadel. Ook om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van het zadel. Om meer informatie en/of het testzadel te reserveren kunt u in de linkerkolom het knopje "testzadel" aanklikken.Daarnaast kunnen we ook altijd langskomen om het zadel te presenteren op uw paard. Op die manier hoeft u niet te twijfelen, aan de manier waarop uw kostbare viervoeter is opgezadeld.

Barendrecht
Hockey vereniging de ‘THVB’ in Barendrecht is opgericht in 1977. Deze vereniging bestaat dus alweer heel wat jaartjes en heeft inmiddels een rijke historie. In het begin werd er op één grasveld gespeeld. Tegenwoordig is dit natuurproduct vervangen door twee kunstgrasvelden. Hiermee kan het hele jaar door gespeeld worden.

Barracuda Diving
Duikschool Barracuda Diving verzorgt opleidingen volgens de richtlijnen van SDI voor recreationele duikopleidingen en volgens de richtlijnen van TDI voor de technische duikopleidingen.

Basketbal Club Heeze
Zoals jullie misschien al hebben vernomen is onze sporthal “de Coevering” op 11-1-2004 afgebrand. Alle thuiswedstrijden in januari zijn afgelast. De gemeente Geldrop-Mierlo heeft voorgesteld dat we vanaf 12-2-2005 onze thuis wedstrijden kunnen gaan spelen in sporthal “de Weijer” in Mierlo. Het adres van de sporthal is: Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo

Basketbalvereniging The Valley Bucketeers
The Valley Bucketeers is opgericht op 13 maart 1973. Toen Jaap Runeman kwam te werken op sportzaken in de gemeente Hellendoorn, vond hij het vreemd dat Nijverdal nog geen basketbalvereniging had. Dus vond hij het tijd om actie te onder nemen. Samen met Luuk Brouwer en Hennie Nep heeft hij toen de vereniging opgericht en vormden zij het eerste bestuur.

BAV
De BAV is een Baarnse atletiekvereniging die in 1962 werd opgericht. Onze thuishaven is Sportpark “Ter Eem”, dat voor technische nummers in 2000 door de gemeente Baarn werd voorzien van een prachtige kunststoflaag. Op deze accommodatie voor technische nummers zijn we dan ook erg trots. Het sprinten en hardlopen gebeurt op gras. Hoewel wij sportieve prestaties erg belangrijk vinden staat het sociale aspect hoog in ons vaandel. Ons clubhuis heeft sinds twee jaar een aparte jeugdhoek die door sommigen wel als een “hangplek”, maar dan in de positieve zin van lekker hangen na het sporten, wordt gezien.

BaZZa
Het electronisch magazine voor meiden basketball

BBC '77
B.B.C. '77 Bocholtze Badminton Club

BC 't Roat
Badmintonvereniging ‘t Roat is als vrijetijdsvereniging gestart op 1 april 1975, toen een aantal leden van BC Patrick besloot om onder eigen naam badminton te gaan spelen. De reden hiervoor was dat er bij BC Patrick te weinig speelgelegenheid was, mede door het feit dat er toendertijd slechts vier badmintonvelden in de sporthal waren in plaats van de tien banen waarover we nu kunnen beschikken. Doordat het groepje vrijetijdsspelers steeds groter werd, besloot men om de vereniging officieel aan te melden bij de Kamer van Koophandel, hetgeen op 17 november 1976 gebeurde. Vervolgens werd de vereniging op 1 januari lid van de Nederlandse Badmintonbond. In het seizoen 1977/1978 werd voor het eerst deelgenomen aan de competitie met een herenteam.

BC Denekamp
De BC. Denekamp is een zeer gezonde, actieve en gezellige vereniging. Er wordt zeer fanatiek gespeelt, maar ook de gezelligheid en de recreatieve kant van het Badmintonnen wordt niet vergeten.

BC Hattem'75
Welkom op de website van BC Hattem '75. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij in 1975 opgericht, en bestaan we al meer dan 25 jaar.Op dit moment hebben wij ongeveer 40 leden, variërend in speelsterkte van beginnende spelers tot spelers met competitie-ervaring.

BC Mariken
BC.Mariken is de grootste, de leukste en de gezelligste badmintonclub van Nijmegen! Bij BC.Mariken is er plaats voor de beginnende, recreatieve spelers tot de gevorderde competitiespeler. Kom eens een keer langs!

BC Reflex Nijverdal
BC Reflex is begonnen op het gras van de tafeltennisclub. Vervolgens ging men verder in 'Het Spoortheater' dat indertijd nog 'Ons Gebouw' heette. In deze zaal moesten iedere week de lijnen weer worden uitgetekend, aangezien die uitgewist werden doordat een plaatselijke dansvereniging er eveneens gebruik van maakte. Het gebouw bood plaats voor twee speeldvelden.Uiteindelijk week men uit naar de huidige thuisbasis Sporthal Noetsele. Deze sporthal heeft 9 badmintonvelden. Naast Sporthal Noetsele wordt er tevens gebruikgemaakt van Sporthal Bachlaan in de wijk Groot Lochter. Deze zaal voorziet in 3 velden.

BC Rianto
Op de website van BCRianto is van alles te vinden over badmintonclub Rianto uit Zutphen.

BC Shooters
Welkom bij basketballclub BC Shooters

BC Spijkenisse
Badmintonclub Spijkenisse is opgericht op 17 februari 1978 en vierde in februari 2003 op grootse wijze haar eerste jubileum! BC Spijkenisse speelt sinds 1978 in sportzaal Waterland. Sportzaal Waterland is een gezellige hal met 4 badmintonbanen. Aangezien de hal in het wedstrijdseizoen zes dagen per week wordt gehuurd is er voor een ieder wel een geschikte avond om te komen spelen. Bovendien worden er door de club trainingen georganiseerd voor de beginnende en gevorderde spelers.

BC Swindregt
In augustus 1964 is B.C.Swindregt opgericht door een paar enthousiaste buren en kennissen. Men begon met een 8-tal actieve spelers. Via een advertentie in een plaatselijk dagblad, kwamen er al snel enkele leden bij en bestond de vereniging binnen een maand uit 24 leden. Er moest dus gelijk een ledenstop gehanteerd worden, want de vereniging beschikte maar over 1 baan in een kleine sportzaal. Er werd bij de gemeente aangeklopt voor meer speeltijd. Hieraan werd gehoor gegeven en de speeldagen waren dinsdagavond en zaterdagmiddag. Een kantine was er niet en men bracht zelf limonade mee.

Belangenvereniging Leraren Martial Arts
De BLMA is een aan leraren, trainers en coaches in de gevechtskunsten en gevechtskunsten in het algemeen toegewijde, toonaangevende en innovatieve vereniging voor aanbodgerichte en vraaggestuurde belangenbehartiging. De BLMA biedt dienstverlening aan welke is gebaseerd op effectiviteit, creativiteit, kosteneffectiviteit en wordt voortdurend verbeterd op basis van inzicht in de uitkomsten.

Belangenvereniging Voor Waterpolo Scheidsrechters
Belangenvereniging voor Waterpolo Scheidsrechters

Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité
Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité * Comité Olympique et Interfédéral Belge

Belgische Kaatsliga
Wie eigenlijk het balspel of een vorm van kaatsen in onze streken heeft binnengebracht weet men niet zo goed.Sommigen zeggen de Romeinen, anderen zeggen de Spanjaarden.Feit is dat rond de jaren 1540 het kaatsspel erg populair was in Frankrijk.Andere bronnen vermelden dat Spaanse krijgsgevangenen in Doornik het kaatsspel of pelote reeds speelden in 1812.Rond die tijd gingen heel wat steden wedstrijden organiseren waaraan ploegen uit omliggende gemeenten deelnamen.Uit de archieven weten we dat onze landgenoten in 1887 hun kaatsspel in Friesland gingen demonstreren.

Bell Ballooning
Future Fun Ballooning is een ballonvaart bedrijf dat zich al meer dan 12 jaar professioneel bezighoudt met ballonvaren en het operationeel beheer van bedrijfsballonnen. Met onze enthousiaste ballonteams verzorgen wij ballonvaarten voor particulieren en bedrijven.

Below Sea Level
Technisch duiken met Lucht, Nitrox of Trimix. Zowel voor open als gesloten systemen (rebreather). Hier bij Below Sea level, bent u op het juiste adres. Wij verzorgen de opleidingen die volgens IANTD voorgeschreven worden. Ook zijn er verschillende instructeurs cursusen te volgen. Natuurlijk geven we ook recreative opleidingen van IANTD.

Bergen en bergbeklimmen
Een nederlandstalige site over alles wat met bergen en bergbeklimmen te maken heeft .

Berggeit bergsport, de meest complete bergsport site voor en door bergfanaten
Onder bergwandelen wordt wandelen in de bergen verstaan. Bergwandelen geschiedt doorgaans tot op een maximale hoogte van circa 3000 meter; daarboven in het hooggebergte, waar geen planten meer groeien, spreekt men eerder van bergklimmen, en zijn er omwille van de veiligheid ook speciale gereedschappen nodig.

Berghutten in Europa
Berghutten in Europa. Huttengegevens, routebeschrijvingen, toppenfiches en streekinformatie in de mooiste bergstreken van Europa.

Bergklimmers
Wcl. Bergklimmers telt ruim 80 actief fietsende leden, die kunnen rekenen op de ondersteuning en begeleiding van een deskundige en gediplomeerde technische staf, een eigen sportarts, een enthousiast team van vrijwilligers en een dynamisch bestuur.

Bergsportvereniging Provincie Antwerpen
Alle informatie i.v.m. bergsport, alpinisme, (sport)klimmen, ... incl. diverse opleidingen !!!

Bergstijgerskempen.be
De Natuurvrienden Bergstijgers bestaan in België al 35 jaar. Onze vroegere afdeling Herentals, nu sectie Kempen genoemd, is in 1981 opgericht door enkele Herentalse klimmers. In 2001 vierden we dan ook ons 20 jarig bestaan en we steven momenteel af op 200 leden.Het hoofddoel van onze club is mensen uit de streek die van de bergen en van de natuur houden, gaande van wandelaar tot alpinist samen te brengen om met elkaar, mooie tochten en beklimmingen te ondernemen.

Best
De officiële website van de Mixed Hockeyclub Best.

Bestin.nl
Webwinkel gespecialiseerd in sportartikelen voor o.a. racketsporten (tennisrackets, squashrackets, snaren, bespanmachines) en golf (golfsets, golfclubs, golfschoenen, golftassen). Tevens verhuur van professionele audio-apparatuur aan bijv. sportclubs.

Bestingolf.nl
Best In Golf is gespecialiseerd in sportartikelen voor golf: golfsets, golfclubs, golfschoenen, golftassen, golfballen en andere golf-attributen. Verkoop via www.bestin.nl .

Beuningse ZwemClub Dolfijnen
BZC Dolfijnen is sinds haar oprichting in 1991 uitgegroeid tot een serieuze maar bovenal gezellige zwemvereniging in Beuningen.

Bewegingscentrum Drachten
Maak kennis met Bewegingscentrum Drachten, een uniek centrum dat zich richt op veilig bewegen voor iedereen. Bewegingscentrum Drachten onderscheidt zich in kwaliteit, sfeer en inrichting.Met een professionele en klantgerichte organisatie, deskundige instructeurs, fysieke controle en een goede hygiëne staan wij borg voor een perfecte begeleiding, waarbij jouw doelstelling centraal staat. Onze missie is om iedereen op een verantwoorde wijze te laten bewegen met het accent op aandacht, veiligheid en respect.

Bharata Yoga
Bharata yoga, een degelijke methode om op een gezonde manier om te gaan met spanning en stress.

Bier
Volleybalvereniging BIER@ te Breda speelt in de recreatieve ORV competitie. Wij trainen op dinsdagavond 20.30 uur bijSport en Beach Plaza te Breda. Maak vrijblijvend kennis met onze gezelligevereniging en kom gerust langs.

Big Scale Aerobatics
F3A-X Big Scale Aerobatics, is een tak van het modelvliegen die zich bezighoudt met Kunstvliegen oftewel Aerobatics met grote schaal modelvliegtuigen.

Blessurevrij.nl
www.blessurevrij.nl, een pagina waar je in een oogopslag alle blessures vindt, wat je er zelf aan kunt doen, hoe je ze voorkomt en waar je terecht kunt voor advies .

Bloemendaal
Hockeyclub Bloemendaal. De website van Hockeyclub Bloemendaal waar je veel informatie vindt over hockey zoals toernooien, clubs, competitie, hockeygame en meer.

Blokart
Ons team verwelkomt je bij de ongelooflijk spannende nieuwe blokart sport. Het is om het even of je geinteresseerd bent in fun of in competitie; zeker is het dat je andere gelijkgezinden ontmoet om mee te racen, cruisen en tricks te doen!!! Ons internationale netwerk is in grote lijnen opgebouwd. We kijken er naar uit om je waar dan ook ter wereld te ontmoeten. Wij streven ernaar om van het blokart zeilen de meest interactieve sport ter wereld te maken, hopelijk doe jij hieraan mee!

Blueair Ballooning
Ballonvaren, een ballonvaart maken, iemand verrassen met een ballonvaart? Laat Blue Air Ballooning uw gids zijn!

BODB.nl, Hockey Overgangs- 1e Klasse
Hockey uitslagen en standen Overgangs- & 1e Klasse, Dames & Heren. Op BODB.nl worden de aktuele hockey uitslagen en standen bijgehouden van de dames en heren uit de Overgangsklasse A of B, dan wel de 1e Klasse A, B, C of D. Met interactief forum.

Body Language
Over fitness bestaan nog de vreemdste en hardnekkigste misverstanden. Dit is te verklaren uit het ontstaan van fitness. De voorloper van fitness is body-building. Begin jaren tachtig sloeg de body-building gekte toe. Een ware spierencultus verspreidde zich opgeblazen mannen en overdreven "fraai" gebouwde vrouwen bepaalden het beeld.

Bodybuilding en Fitness World
Ondanks onze enorme hoeveelheid vrijetijd hebben we blijkbaar erg weinig vrije tijd. Met werkweken van 45 uur, inclusief reizen, blijven er ruim 120 uur per week over om andere dingen te doen. Blijkbaar gebruiken we die tijd niet om te bewegen. Steeds weer en meer wordt ons verteld dat veel van onze (lichamelijke?) problemen te maken hebben met te weinig beweging.

Bodypage
Website gemaakt voor iedereen die zich op wat voor manier bezig houdt met bodybuilding . alle no nonsense info voor iedereen !!

Boerengolf
De Boerengolf site van nederland

Bond Indoor Skischolen
Omdat de bergen in Nederland maar van beperkte afmetingen zijn, is echt lang afdalen niet mogelijk. De Nederlandse kunstskibanen bieden echter een goed alternatief om wel een lange afdaling te maken. Hierdoor kunnen de kleine ingeslepen foutjes bij ervaren skiërs en snowboarders snel worden gecorrigeerd.Bij beginnende wintersporters kunnen de beginselen snel en veilig worden aangeleerd. Een eindeloze methode om je voor te bereiden op de wintersport.

Bootwerker
Welkom bij Bootwerker, watersport-webwinkel met een breed assortiment, lage prijzen en een goede service. Alles voor uw boot bij Bootwerker.nl.

Bosch Ballon Gezelschap
De Stichting Bosch Ballon Gezelschap werd op 21 november 1983 opgericht. In samenwerking met de Kiwanis Club 's-Hertogenbosch werd een ballon aangeschaft (PH-BBG, foto). Sindsdien houdt de stichting zich bezig met de ballonsport. De doelstelling is het organiseren en ten uitvoering brengen van ballonvaarten en het uiten van reclameobjecten en -produkten. Volgt hieruit winst, dan komt deze ten gunste van een charitatief doel. Deze doelen worden door de stichting zelf uitgekozen. In het verleden hebben wij op deze manier onder andere donaties gedaan aan: Brandwondencentrum Beverwijk, het Ronald McDonaldhuis de Cliniclowns, Nationaal Monument Kamp Vught, Villa Pardoes en tevens doneren wij al enkele jaren 2 kinderen via Foster Parents. Een greep uit de doelen die wij door middel van onze hobby proberen te steunen in het werk dat deze instellingen doen.

Boskikkers
Zwemclub ‘De Boskikkers’ is opgericht op 3 juni 1961. Er werd getraind voor verschillende diploma’s en er werden recreatieve zwem- en polowedstrijden gehouden. Zomers werd er gezwommen in het Bosbad in het Boerbos te Rolde dat in 1961 geopend werd. En 's winters zwommen we in het Helperbad in Groningen en later in de Timp in Assen. Het Bosbad werd in 1989 gesloten en er wordt tot heden in het overdekte zwembad Nooitgedacht te Nooitgedacht (vlak onder Rolde) gezwommen.

Bowling vereniging Venray
Bowlingvereniging Venray met informatie over de vereniging, wekelijks bijgewerkte uitslagen en standen van huisleagues en nationale leagues .

Bowling Zuidplein te Rotterdam
Er zijn 10 bowlingbanen voorzien van automatische scoreverwerking. Slechts namen in de computer invoeren, knop indrukken, gooien, en zorgeloos de punten van het scherm aflezen. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe je de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Is het spel afgelopen, vraag dan bij inleveren van de schoenen een printje, om onder het genot van een drankje, over je scores nog even na te babbelen.

Bridge Winkel Nederland
Bridge .. Al meer dan 250 Bridgeartikelen in deze Bridgewinkel, de enig echte zeer uitgebreide BridgeWinkel van Nederland!

Buceo Sub
La Palma heeft veel te bieden. Op deze weelderig begroeide vulkaanparel van de Canarische eilanden kun je nog ver weg van het tourisme genieten van rust, het milde sub-tropische klimaat en de spectaculaire natuur. Wandelen is de uitgelezen manier om het eiland boven water te verkennen.

Budget Diving
Budget-Diving Bied u hoogwaardige duikartikellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Budo Bond Nederland
Budo Bond Nederland zet zich in voor de sporten pancrase thai & kick boksen en karate jiusu en verzorgd opliedingen Opleiding tot Vale Tudo-, Braziliaans-Gracie Jiu-Jitsu Of Pancrase Instructeur

Budo sportvereniging Kiryoku
Budo Sportvereniging Kiryoku is op gericht in 1984 te Zoetermeer. Er kunnen verschillende sporten worden beoefend: Iaido [zwaardtechnieken], Jodo [stoktechnieken], Karate-do, Kendo, Full-Contact Karate [Kickboksen]. De leren bij de vereniging zijn 2e, 3e,

Budo Stichting Boot
Judo is een Japans woord en betekent: zachte weg. Judo is een wijd verbreide sport, die ook in Nederland veel wordt beoefend. Door judo te beoefenen leer je hoe je, zonder al te veel kracht en inspanning, gebruik kunt maken van de kracht van de ander om hem uit zijn evenwicht te brengen en om te werpen. Balans speelt hierbij een belangrijke rol. Het judo-spel kun je al gauw spelen.

Budo-Sport Freestyle
De sportactiviteiten van Jayra in Nederland omvatten diverse budosporten. Onze sporten en dienstverlening kenmerkt zich door goede kennis van de sporten. U wordt geadviseerd en ondersteund door specialisten die de sporten grondig kennen.

Budocentrum Helmig
Budocentrum Helmig is een sportschool die diverse sporten aanbiedt in Boskoop en Zevenhuizen.Aan al deze sporten wordt op deze site aandacht besteed. Niet alleen wat Budocentrum Helmig op dat gebied te bieden heeft, maar ook algemene informatie over de sporten.Naast de sportspecifieke informatie, is hier ook het nodige terug te vinden over de sportschool zelf.

Budoclub Voorburg
Budoclub Voorburg is zoals de naam al aangeeft een Voorburgse vereniging. De vereniging werd op 15 september 1956 opgericht. Budo kan vertaald worden als "De weg der krijgskunsten".Bij onze vereniging zijn ongeveer 400 leden aangesloten in verschillende leeftijdsgroepen en verdeeld over onderstaande "Budosporten"

Budoschool Yotosama
Budoschool Yotosama geeft onderwijs in Judo, Aikido, Jiu-jitsu, Iaido, Jodo en Hatha-yoga. Het volgen van Judo-lessen kan vanaf 4 jaar; Aikido-lessen vanaf 7 jaar; Jiu-jitsu lessen vanaf 10 jaar en Iaido en Jodo is vanaf 16 jaar. Het volgen van Hatha-yoga is niet aan leeftijd gebonden.

Budosport van Rijt
Budosport van Rijt Helmond: Homepage van deze sportschool met de

Budovereniging Hantei
Judo is een sport voor iedereen. Voor jong en oud en voor zowel meisjes als jongens. Duizenden judoka’s beoefenen in de recreatieve sfeer met veel enthousiasme de judosport. Daarnaast is judo ook een Olympische wedstrijdsport.

Buggywielen
Betaalbare buggywielen voor Libre, Peter Lyn of zeflbouw kitebuggies / strandbuggies. Wij leveren bigfoot wielen, fulsize wielen, midiwielen, XXtreme, buggybanden, standaard .

Google
Web zoekgids.com