online winkel gids amsterdam

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Sing Singel
Sing Singel Amsterdam, om je vingers bij op te eten.

Sinko
professioneel schoonmaakbedrijf, Sinko is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

Slagerij Oostwal
Welkom op de website van Slagerij Oostwal.

Slotervaartziekenhuis
Het Slotervaartziekenhuis is een algemeen ziekenhuis dat specialistische basiszorg voor de bevolking van Amsterdam-West.

Smartlappen zingen op de Zeedijk
Welcome to Amsterdam Excursions.

Spaarndammerhout
Spaarndammerhout - wonen, werken en leven in de Spaarndammerbuurt, Amsterdam-West.

Speciale winkels in Amsterdam
Amsterdam is een echte winkelstad, bekend om zijn speciale winkelsen ambachten. Het VAC (Vereniging Amsterdam City) heeft nu een site waar u dezebijzondere winkels gemakkelijk op kunt vinden. Ontdek de charme, diversiteiten schoonheid van de kleine winkel.

Speciale winkels in Amsterdam
Amsterdam is een echte winkelstad, bekend om zijn speciale winkelsen ambachten. Het VAC (Vereniging Amsterdam City) heeft nu een site waar u dezebijzondere winkels gemakkelijk op kunt vinden. Ontdek de charme, diversiteiten schoonheid van de kleine winkel.

Spoorwegpolitie Amsterdam
Het laatste nieuws, actuele informatie en overige wetenswaardigheden!

Staatskrant


Stadhouder Financiering
Stadhouder Financiering VOF levert maatwerk op het gebied van beleggingsfinancieringen, bedrijfsfinancieringen, bouwfinancieringen en sale-lease-back constructies.

Stadsherstel
Stadsherstel Amsterdam N.V. verwerft, restaureert, onderhoudt en beheert voor het stadsbeeld karakteristieke panden.

Stichting de Amsterdamse Grachtentuin
Stichting De Amsterdamse Grachtentuin.

Stichting Verwarming Sanitair
De Stichting Verwarming & Sanitair is een hecht samenwerkingsverband van fabrikanten, groothandels en installateurs op de consumentenmarkt. Samen doen zij er alles aan om u de badkamer van uw keuze te bezorgen.

Strangefruit.nl webdesign
STRANGEFRUIT.NL is een exotische vrucht in het land van de webdesign, omdat bij ons niet alleen de techniek centraal staat, maar ook de communicatieve en expressieve mogelijkheden van het internet. Strange fruit web design full service creative design .

Studenten Koor Amsterdam
Het Studenten Koor Amsterdam (voorheenCREA Oratorium Koor) telt zestig tot zeventig leden, grotendeels studentenen oud-studenten, en wordt gedirigeerd door Yt Nicolai.

Studentenhuis Leidenhoven
Studentenhuis Leidenhoven biedt huisvesting aan studenten. Kamerverhuur of kamers te huur. Naast de eigen (slaap) kamer heeft iedere inwoner beschikking over de eetkamer, zitkamer en studeerkamer. De studie resultaten gaan erop vooruit.

Studentenwerk
Bijbaan, vakantiewerk of parttime werk vind je op studentenwerk, bijbanen voor studenten, zoek en vind een parttime baan of fulltime werk studentenwerk uitzendbureau voor payrolling, werving en selectie en uitzendburo diensten, administratief werk afgestudeerd.

Studio Postview
Studio te Amsterdam, gespecialiseerd in buitengewone ontwerpen, op het scherp van de snede vervaardigd met de nieuwste middelen en technieken, voor webdesign en drukwerk.

Surfgids Regio Amsterdam
Wereld biedt webgroepen, een online agenda, adresboek, memo's, surfgids, we-contact, tv-gids, Je creëert en controleert zelf je eigen wereld! Het is je eigen plek waar je zelf bepaalt!

Sweelinck College
Pascal Zuid in Zaandam is een school voor VMBO waar de zorg voor leerlingen centraal staat.

Taxi R. Kemperman
De eerste nieuwe Londense Taxi in Nederland. Wordt gebruikt als gewone taxi, maar is ook te huur voor speciale dagen en evenementen.

Taxi Services Ambassador
Taxi Amsterdam, Amsterdam taxi services for your transportation needs in and around Amsterdam and Holland, from and to Schiphol Airport . Ambassador Taxi

TeC Amsterdam
Op deze site vind je informatie over het Technisch College Amsterdam, een school voor vmbo en mbo in één gebouw.

TechText
TechText verzorgt vertalingen en teksten op ieder gebied en is gespecialiseerd in ICT, administratieve, logistieke en financiële systemen en procesbesturing. Wij vertalen van en naar alle West-Europese talen. Technisch schrijven, vertalingen, copywriting.

Telediscount
Via de 090X-toegangsnummers van TeleDiscount kun je goedkoop bellen naar het buitenland. Zonder aanmelding, abonnement of andere verborgen kosten. Goedkoop internationaal telefoneren was nog nooit zo makkelijk.

Telefoon.nu
Goedkoper bellen en snel internetten met ADSL! Binnenkort meer informatie! Gratis aanmeldservice voor goedkoper bellen.

Telefoontarieven.nu
Goedkoper bellen en snel internetten met ADSL! Binnenkort meer informatie! Gratis aanmeldservice voor goedkoper bellen.

Telfort
Een van de scherpste aanbieders binnen de mobiele telefonie-markt. Bezoek ons en doe je voordeel met een van de vele online aanbiedingen. Telfort maakt het wel heel gemakkelijk!

The Meeting Place for Photography
The Meeting Place for Photography in the Netherlands. A presentation of several Photographers and info about The Fotofestival Naarden Festival-OFF. De ontmoetingsplaats voor Fotografie in Nederland.

The Monster Board
Monsterboard.nl is specialist in online recruitment en de grootste carrière en vacature site van Nederland. Op Monsterboard.nl kan je banen zoeken, vacatures plaatsen en cv's vinden.

Tienerlink
Tienerlink, de site voor tieners uit Westerpark Amsterdam!

Top Tours Amsterdam
Top Tours Amsterdam - Rondleidingen, excursies en wandeltours door Amsterdam, Leiden, Haarlem. Van stadstour tot smartlappen workshop, van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. Dwars door de Amsterdamse Jordaan, over de Wallen en in het oude centrum.

Total Glasservice
Glashandel Amsterdam Total glas service 24 uur per dag service 365 dagen per jaar! T.T.Vasemweg 221 1033 SJ Amsterdam Telefoon: 020-4920541

TransNet Communications - Bel ook goedkoper via 1623
Goedkoper bellen, is echt eenvoudig! Lees op hier over goedkoper bellen met TransNet 1623, de laagste tarieven van Nederland. Gratis aanmelden via deze site!

Transport en Logistiek Nederland
TLN is de belangenbehartiger voor het wegtransport. Een werkgeversorganisatie met 6500 leden. TLN komt op voor de belangen van de hele bedrijfstak. Steunpilaar en adviseur voor de ondernemer, maar ook gesprekspartner voor de politiek.

Tropenmuseum
KIT Tropenmuseum is een volkenkundig museum dat in zijn tentoonstellingen gestileerde leefomgevingen afwisselt met indrukwekkende collectiestukken.

Trouw
Trouw de Verdieping op internet, voor het laatste nieuws en verdieping over zorg en gezondheid, opvoeding en onderwijs, religie en filosofie en natuur(tochten) en milieu.

TWSTd
TWSTSd, gezellig djcafe met elke week bekende en onbekende dj's uit binnen en buitenland.

Uitmarkt
De Uitmarkt, opening van het culturele seizoen in Nederland.

Uitvaartverzekering nodig?
Voordelige uitvaart verzekering met complete dekking.Monuta heeft ruim 80 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten. Waarbij persoonlijke zorg en betrouwbaarheid voorop staan.

Universiteitsmuseum Amsterdam
Collecties en documentatie uit de geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. Nieuw adres: Herengracht 182.

Van 't Hull bv
Van 't Hull glashandel al meer dan 100 jaar een begrip.

Van Maarschalkerwaart Makelaardij
Actueel aanbod van onroerend goed te koop of te huur in Amsterdam en omstreken. Ook het adres voor aankoop en taxaties van woningen en bedrijfsruimten.

Van Maarschalkerwaart Makelaars
Actueel aanbod van onroerend goed te koop of te huur in Amsterdam en omstreken. Ook het adres voor aankoop en taxaties van woningen en bedrijfsruimten.

Van Puffelen
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Van Ree Zonwering (Diemen)
Van Ree Zonwering - Diemen, Uw maatwerkspecialist, ruim 30 jaar ervaring in Zonwering.

Vereniging Schepen Binnenstad
Organisatie ter behartiging van de belangen van bootbewoners in de Amsterdamse binnenstad.

Vereniging van Communicatie-adviesbureaus
VEA Welkom

Vereniging voor Heemkennis Ons Amsterdam
Welkom op de site van Vereniging voor Heemkennis "Ons Amsterdam"

Vermet Vertalingen
Vertalingen Frans-Nederlands (beëdigd), vertalingen Spaans-Nederlands en correcties Nederlands door professioneel, zelfstandig vertaler.

Vertel anderen over deze pagina
Vertel anderen over de 020.pagina.nl!

Vertrek en aankomst Schiphol
Ontspannen reizen begint met informatie over aankomst- en vertrektijden, vervoer naar Schiphol, inchecken, tax free winkelen, eten en drinken en alle aanwezige faciliteiten en services.

VluchtelingenWerk
Vluchtelingen en asielzoekers in Nederland VluchtelingenWerk geeft informatie over de asielprocedure, opvang en integratie en statistische informatie.

Vorkje Amsterdam
Vorkje.nl is een restaurant gids voor Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Het aardige is dat iedereen bij vorkje editor kan worden en dan zelf restaurants en recensies toevoegen aan onze database.

Vrienden van de binnenstad
Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.

Vrienden van gevelstenen
Home page van de Vereniging Vrienden van Amsterdamse Gevelstenen.

Vrije Universiteit Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam. Een inspirerende onderwijsomgeving, internationaal toonaangevend op een aantal onderzoeksvelden. Een platform voor discussie over de relatie tussen wetenschap, levensbeschouwing en samenleving.

Vrijwilligerswerk Amsterdam
VrijwilligersCentrale locatie Amsterdam is onderdeel van de officiele, door NOV ondersteunde, Centrale Vacaturebank voor Vrijwilligers.

Vrisekoop Talen
Vrisekoop Talen BV organiseert taaltrainingen voor mensen uit het bedrijfsleven. Daarnaast verzorgt Vrisekoop Talen ook vertalingen van en naar diverse talen.

Vroedvrouwenpraktijk Astrid Limburg
Astrid Limburg-praktijk is een bloeiende vroedvrouwenpraktijk in het hartje van de Pijp in Amsterdam. Op deze site vindt u informatie over zwangerschapsbegeleiding en bevalling.

vuurwerk specialist Beekhoven
De door u opgevraagde pagina is niet - of niet meer - beschikbaar. Het is ook mogelijk dat de pagina niet wordt getoond omdat u een verkeerd of niet meer werkend internetadres heeft ingevoerd. Misschien dat de zoekfunctie van Planet, bovenaan de pagina, u.

Vuurwerkverkooppunten Amsterdam
The page cannot be found

VVD Amsterdam.nl
Informatie over de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie in Amsterdam (VVD Amsterdam), standpunten, het politieke café Libertijn, de partij(structuur), fractieleden, raadsleden etc.

Watercooler kopen
Watercooler International biedt u de mogelijkheid watercoolers van de beste leveranciers te vergelijken. U kunt bij ons een watercooler huren of kopen.

Waterlelie Rondvaart Amsterdam
Rondvaartboot door de grachten van Amsterdam en omgeving, geschikt voor recepties, etentjes, rondleidingen en kleine voorstellingen. Met schuifdak en open achterdek, voldoende loop en beweegruimte. Category: Amsterdam

Waterloo
Café & Koffiehuis Waterloo met zijn efficiënte broodjesbezorgservice, uitgebreide lunchkaart en gezellige terras - Hét adres voor belegde broodjes, uitsmijters, pannenkoeken, soepen en nog veel meer pal aan de Waterloopleinmarkt.

Wellantcollege VMBO MBO Linnaeus
Welkom op de website van WELLANTCOLLEGE VMBO MBO LINNAEUS AMSTERDAM, een opleidingscentrum voor VMBO en MBO opleidingen in Amsterdam-Watergraafsmeer.

Wereldtentoonstelling Amsterdam 1883
Website over de Stelling van Amsterdam (The Defence Line of Amsterdam). De Stelling van Amsterdam is een 19de eeuwse ring van forten en waterwerken rond de hoofdstad Amsterdam

Werken bij de Gemeente Amsterdam
Op www.werkenbij.amsterdam.nl vind je naast heel veel vacatures van de gemeente Amsterdam, feiten over het concern Amsterdam, informatie over de gemeente Amsterdam als werkgever, loopbaanmogelijkheden en nog veel meer.

Werken in Amsterdam
JobPool, een volledig onafhankelijke partij die op transparante wijze werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt op de website werken-in-amsterdam.nl.

What Amsterdam Moves
Op deze site vindt u alle informatie over Amsterdam en alle activiteiten in deze Hoofdstad.

Woedend! Dingen voor het web
Woedend! maakt dingen voor andere mensen die daar op hun beurt weer mensen mee willen prikkelen.

World Ticket Center
World Ticket Center is het reisburo met de laagste vliegtarieven.

www.hotelopia.nl - Droomhotels tegen Topprijzen aan de Algarve
De beste hotelprijzen in Algarve voor zaken- of vakantiereizen.Online boeken in drie eenvoudige stappen.Van budgetaccommodatie tot luxe hotels.

YORG
Intensieve managementprogramma's en opleidingstrajecten op inspirerende locaties in het buitenland.

Zaalverhuur Amsterdam
Op deze website vind u alles over zaalverhuur in Amsterdam, de grootste database op het gebied van zaalverhuur in Amsterdam. Van vergaderzaaltjes tot grote feestzalen, u vindt het allemaal op zaalverhuur-amsterdam.nl.

Zeedijk
Een dagje uitgaan begint en eindigt op Amsterdams kleurrijkstestraat, de Zeedijk. U kunt er heerlijk winkelen, lekker eten en gezelliguitgaan. Wandel eens door het oude havenkwartier, langs de eeuwenoude monumenten.

Zeedijk, Amsterdam, Uitgaan en winkelen
Een dagje uitgaan begint en eindigt op Amsterdams kleurrijkstestraat, de Zeedijk. U kunt er heerlijk winkelen, lekker eten en gezelliguitgaan. Wandel eens door het oude havenkwartier, langs de eeuwenoude monumenten.

Zeilschool 'Op de Helling'
Zeilschool 'Op de Helling', CWO - erkende zeilschool voor alle leeftijden in Heeg, Friesland. Optimisten, Lasers, Valken, zwerftochten, opleidingen en arrangementen.

Zoek een woning in Amsterdam
Find a place to live in Amsterdam. Info on Squatting, renting, real estate agents, rooms, lower rent etc.

Zoofa
Hosting en domeinnaam registratie bij Uniserver Internet. Bekijk onze website voor de verschillende pakketten die wij aanbieden. Webhosting, uw eigen domein naam registeren? Uniserver is een internet provider voor particulier en bedrijf.

Zuidelijke Wandelweg
Zuidelijke Wandelweg - een website over de Amsterdamse Rivierenbuurt / Amsterdam-zuid, met beeldbank, foto's, bijdragen, poezie, literatuur en geschiedenis.

Zuiderlicht
Het Zuiderlicht College is de school voor de beroepsgerichte leerwegen in de sector Zorg en Welzijn van de Interconfessionele Scholengemeenschap Amsterdam (ISA) in Amsterdam-Zuid.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Google
Web zoekgids.com