online winkel gids amsterdam

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


AVM Salonboot
Aquadam - Ontdek Amsterdam vanaf het water.

AZA
Voor schoonmaak en specialistisch onderhoud. Nu ook voor levering van uitzendkrachten en detacheringspersoneel. Bezoeken en offertes zijn geheel vrijblijvend. Een proefbeurt is uiteraard gratis.

B E Groep
B&E Groep?.de perfecte partij! B&E Groep levert partyservice op maat en smaak. Nooit standaard. Of t nu gaat om het verzorgen van diners, buffetten, borrelhapjes of de complete organisatie van een meerdaagse bijeenkomst, uw persoonlijke wens staat bij ons.

Baanstede
Baanstede Personele/Industriele Dienstverlening doet in banen. Werkt voor vele opdrachtgevers bij bedrijfsleven en overheid. Specialisme in het waarde toevoegen aan mensen, zodat deze in staat zijn een volwaardige positie op de arbeidsmarkt in te nemen.

Babs Persoons Makelaars
Welkom bij Makelaarskantoor Babs Persoons.

Bakfiets verhuur Mette Doede
Appartement for rent on Java Island Amsterdam - Appartement te huur op het Java Eiland in Amsterdam.

Beding de beste hypotheekrente
Fortis Bank biedt een breed pakket aan financiële diensten. Fortis Bank maakt deel uit van Fortis, de internationale financiële dienstverlener in verzekeren, bankieren en beleggen.

Beekhoven Bikes
BeekhovenBikes de fietsspecilaalzaak van Amsterdam Noord voor verkoop van Nieuwe, 2ehands, bakfietsen en Reparaties.

BeekhovenBikes fietsspecialist
BeekhovenBikes de fietsspecilaalzaak van Amsterdam Noord voor verkoop van Nieuwe, 2ehands, bakfietsen en Reparaties.

Best of Amsterdam
Dagje weg of weekendje weg naar Amsterdam. Hier vind u diverse arrangementen en informatie over Amsterdam.

Bew.Werkgroep Grubbehoeve
Bewonerswerkgroep Grubbehoeve; verslagen van vergaderingen, mededelingen etc.

Big Secret
Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest - BigSecret.nl

Bij ons in de Jordaan
[VPRO / Bij ons in de jordaan] - De VPRO presenteert de driedelige dramaserie 'Bij ons in de Jordaan' over het veelbewogen leven van artiest Johnny Jordaan.

Bijbels Museum
Ontmoetingsplaats van bijbel, kunst en cultuur in een monument vol geschiedenis.

Bijl Totaaltechniek
Bijl Totaaltechniek, altijd tot uw dienst.

Bijlmermeer
Bijlmermeer Online is een project gericht op het creeren van een platform tot samenwerking door de bewoners van de Bijlmermeer en omgeving.

Bijstuderen.nl
Blijstuderen.nl is de site met elke dag de leukste vacatures, kamers en aanbiedingen voor studenten!

Bioscoopagenda Amsterdam
De Bioscoopagenda biedt alle bioscoopagenda's en alle films die in Nederland en Vlaanderen te zien zijn, ook filmnieuws, verwachte films, premieres en films op tv.

Bioscoopagenda Nederland
De Bioscoopagenda biedt alle bioscoopagenda's en alle films die in Nederland en Vlaanderen te zien zijn, ook filmnieuws, verwachte films, premieres en films op tv.

Brainstormbureau
Het Brainstormbureau verzorgt in opdracht brainstormsessies, brainstormtrainingen, het brainstormspel, het orakel en verder creatieve workshops, events en kunstprojecten. In opdracht wordt na een briefing gekozen voor een passende brainstormmethode.

brandstofprijzen in de regio
1303 Brandstofprijzen.nl geeft een overzicht van actuele brandstofprijzen voor auto's en andere gemotoriseerde vervoersmiddelen bij de verschillende pompstations benzinestations tankstations om goedkoop en voordelig brandstof, benzine, gas en diesel.

Brilmuseum
Het Brilmuseum geef u een reis door de tijd van 700 jaar kunst, cultuur en geschiedenis van de bril gepresenteerd in twee schitterende museumkamers. In de bijbehorende brillenwinkel vind verkoop plaats van 100 jaar ongedragen brilmode.

BS Limousines
VIP-/ Limousine Service - Tranfers- Private Tours - Taxi Service and Schiphol airport transfer: Taxi vervoer per luxe taxi of limousine in the Netherlands: B&S Business Service streeft naar een authentieke originaliteit in de wereld van het bedrijfsvervoer .

Budget rent a Car
Welkom bij Budget Rent a Car.

Bureau Wanders automatisering
Bureau Wanders automatisering is gespecialiseerd het ontwikkelen van Microsoft Access applicaties en de integratie met de overige Office onderdelen. Tevens kunnen wij uw database beschikbaar maken voor het internet of intranet.

Burgemeester Job Cohen
Burgemeester Job Cohen, Job Cohen burgemeester van Amsterdam vanaf 15 januari 2001

C.M. Kan-Instituut
C.M. Kan-Instituut, voor onderwijs in de Geografie en Planologie. Universiteit van Amsterdam.

Café " 't Binnenpretje"
Café 't Binnepretje Amsterdam

Cafe Bolle Jan
Het is gezelig want alles mag niets moetieder een is welkom bij de. Cafe van Amsterdam {Cafe Bolle Jan}

Café de Clipper
cafe de clipper, sinds 1929 , echte amsterdamse gezelligheid op de overtoom. sleutelwoorden: darten, biljarten, muziek, feest en natuurlijk een drankje.

Café Restaurant Vertigo
Café Vertigo nodigt u uit voor een bezoek.

Calandlyceum Amsterdam
Middelbare school in Amsterdam Osdorp. Sport, toneel en ict krijgen veel aandacht op het Caland. Extra examenvakken; tekenen, handvaardigheid en LO2. Loot-school. Afdelingen: vmbo, havo, atheneum en een aparte gymnasium-afdeling.

Calvijn met Junior College
Deze website is bedoeld voor de ouders of verzorgers van (toekomstige) leerlingen van het Calvijn met Junior College te Amsterdam. Hier kunt u informatie vinden over allerlei schoolzaken.

Calvijn met Junior College
Het Calvijn met Junior College is een school voor leerlingen met een advies voor VMBO.

CAN Diensten
CANdiensten is the specialist in mathematical, statistical, analytical and visualization software. Apart from the distribution of products such as S-PLUS, Mathematica and Maple in the Benelux we organize courses, presentations and user-days.

Canal Bike Canal Bus
canalbike & canalbus cruising the amsterdam canals. waterfietsen en rondvaart door de grachten. rondvaartboot langs monumenten en attracties. hop on hop of met de waterbus.

Cartesius Lyceum Amsterdam
Biedt uitgebreide informatie voor leerlingen en ouders van het Cartesius Lyceum Amsterdam

Casablanca, Amsterdam, Jazzclub en Circuscafe/restaurant
Casablanca Variéte is het enige circuscafé in Europa,waar alle Europese circusmensen elkaar ontmoeten.Casablanca Muziek is de oudste en meest fameuze jazzclub van Nederland.

Cat Nanny
Cat Nanny. De katten verzorgingsservice aan huis in Amsterdam - Oost, Oostelijke Eilanden en Oostelijk Havengebied. Prettig voor uw kat. Comfort voor U. Tel. 06-46151585. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Category: Amsterdam

Champagneproeverij.nl
Een champagne proeverij als bedrijfsuitje of kado. Sprankelende bedrijfsuitjes of met een cadeaubon bij open champagne proeverijen.

Championslounge
De Championslounge is de grootste en meest bijzondere skylounge van de Amsterdam Arena, voor zakenmarketing op hoog niveau.

Charles de la Croix Productions
Trouwen Band, Trouwen muziek, bruiloft band, bruiloft muziek, Een band voor je Bruiloft Band Muziek, Voor je Huwelijk een Feestband Coverband en Coverbands of Bruiloftsband en Bands voor als je gaat trouwen band , boekingskantoor met online agenda .

ChipSoft Ziekenhuis Informatie Systemen
ChipSoft is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in het automatiseren van zorginstellingen.

Choose webdesign
Choose webdesign gevestigd te Amsterdam levert iedere dienst die met het internet te maken heeft.

Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert
Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert.

Christophe in Amsterdam
Christophe (23) is laatstejaarsstudent Journalistiek in Mechelen. Van januari tot en met april 2003 verbleef hij in Nederland voor een stage in Amsterdam. In dit dagboek vertelt hij zijn verhaal, het verhaal van een Belg in Nederland.

Cine-View Filmnieuws
Cine-View is een kleine, zelfstandige onderneming die bestaat uit 4 verschillende B.V.'s. Cine-View Advertising is verantwoordelijk voor de verkoop van de bioscoopreclame, zowel dia's als de computergeanimeerde Cine-Grafix. Category: Amsterdam

Clavis
Bij Clavis Piano's vindt u een ongekend groot assortiment, waar u zeker de piano of vleugel van uw keuze in zult aantreffen.

Clavis Pianoservice
Bij Clavis Piano's vindt u een ongekend groot assortiment, waar u zeker de piano of vleugel van uw keuze in zult aantreffen.

CO3
CO3 Collectief Ontwerp 3 is een grafisch ontwerpbureau in Amsterdam, opgericht in 2000 door Irma Bannenberg, Toon van Lieshout en Woltera Niemeijer.

Cobra Museum
Cobra Museum voor moderne kunst te Amstelveen - tentoonstellingen, kinderatelier, Karel Appel, museumwinkel, educatie, rondleidingen, schoolbezoeken enz.

Comenius Lyceum
Deze website is bedoeld voor de ouders of verzorgers van (toekomstige) leerlingen van het Comenius Lyceum in Amsterdam. Voor leerlingen van de havo en het vwo staat hier informatie over de vakken en over het rooster.

Computercollectief Mailinglist
Computercollectief computerboeken en software, 7000 titels, 5 x per week ververst!

Computerwinkel Man Muis
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Country Shop de Jager
Country Shop de Jager, gevestigd in Amsterdam, is de beste winkel voor outdoor en country wear. U vindt bij ons alle grote merken waaronder Barbour en Aigle.

Croese Communicatie
Croese Communicatie

Croesus
De site van Beleggingsstudievereniging Croesus biedt een gevarieerd aanbod voor beleggers. Onze visie op de verschillende sectoren neemt een belangrijke plaats in op onze site. Daarnaast is er interessant onderzoek, beursquiz, proza, veel links en nog vee.

CTG
Hoe houd ik mijn ICT draaiend tegen zo laag mogelijke kosten? Als IT pijn doet? CTGHelpt!

CulinairAmsterdam.nl
Op Culinair Amsterdam, de Amsterdamse restaurant webwijzer, vindt u de lekkerste restaurants van Amsterdam overzichtelijk bij elkaar.

Cyburg
Cyburg is een virtuele wijk in Amsterdamse, gekoppeld aan het stadsdeel Zeeburg. Cyburg wil de mogelijkheden onderzoeken die nieuwe media biedt aan de samenleving op wijk- en buurtniveau op gebieden als zorg, onderwijs, ondernemen en overheidsdienstverlenning.

D M Organisatie en Catering
D & M Organisatie en Catering voor verassende concepten voor zowel particuliere als zakelijkeevenementen.

d'Vijff Vlieghen
Restaurant d'Vijff Vlieghen, de Nieuw-Nederlandse Keuken in Amsterdam, een verfijnde combinatie van traditionele kookkunst met moderne culinaire opvattingen.

D66
Welkom op de internetsite van D66 De Baarsjes! Op de site van deze Nederlandse politieke partij vindt u standpunten, actueel nieuws, interactieve discussie, mensen, multimedia en meer.

Dagje Amsterdam
Amsterdamse musea, winkels, restaurants, café's en hotels doen hier aanbiedingen. Informatie, tips en wandelroutes.

Dam tot Damloop
De website van de 21e Dam tot Damloop, het grootste loopevenement van Nederland met bijna 30.000 hardloopliefhebbers.

Danslessen Karin Dieters
Flamenco danslessen in Amsterdam door Karin Dieters (gediplomeerd dansdocent). Zeer goede zaal in hartje Amsterdam. Naast techniek aandacht voor zang. live begeleiding.

Dating Nederland
vrouwen mannen zoeken gratis een vaste relatie leuk afspraakje via de chat ook seks dating mogelijk.

De Achthoek
Basisschool de Achthoek, Amsterdam, The Netherlands.

De Akelei Bloemsierkunst
De Akelei bloemsierkunst: verhuurt en verkoopt zijden bloemstukken aan bedrijven en particulieren, niet van echt te onderscheiden! Representatief in elke omgeving, klassiek of modern. Bezoek onze site voor meer informatie!

De Amsterdamsche School, particuliere school voor MAVO, HAVO en VWO.
De Amsterdamsche School is een particuliere dagopleiding voor VWO, HAVO en MAVO. Zij biedt hoogwaardig onderwijs, kleinschaligheid en intensieve, individuele begeleiding. Voor meer informatie, tel 020-6254690.

De Amsterdamse Gemeenteraad
Gemeenteraad, Informatie van de Gemeenteraad; raadcommissies, raadsgriffie, uitslagen en vergaderingen.

de Amsterdamse grachten
Historische en nieuwe grachtenfoto's, links naar websites over grachten.

Google
Web zoekgids.com