online winkel gids amsterdam

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


De Amsterdamse tram
Zeer uitgebreide Fotogalerie van de Amsterdamse Tram en vele andere Tram Bus en Spoor-bedrijven in Binnenland en Buitenland.

De Apollo
De ISA levert een compleet aanbod van VMBO t/m Gymnasium in alle windstreken van Amsterdam.

De Baarjes
Homepage, Op 28 februari en 3 maart 2005 zijn de huurders van het Entreeblok (hoek Postjesweg/W. de Withstraat) en het Admiralenblok ( Van Kinsbergenstraat, W. de Withstraat, L. Boisotstraat en Admiralengracht) geïnformeerd over het sociaal plan van Ymere.

De Bouwmarktconcurrent
De GOEDKOOPSTE bouwmarkt van Nederland voor al Uw Doe-Het-Zelf Bouwmaterialen.

De Bovengrondse
Actuele informatie tegen de Noord-Zuidlijn in Amsterdam; te duur, gevaarlijk en een ramp voor de stad.

De Brocanteurs
Import uit Frankrijk en verkoop van kasten en verlichting, met name antiek uit de periode 1880 tot 1920.

De Heeren van Aemstel
De Heeren van Aemstel Live Music Cafe, Amsterdam, Holland.

De Helderheid
De Helderheid is een particuliere instelling die sinds eind 1997 trainingen, coaching en advies aanbiedt. Wij richten ons vooral op mensen die vast zitten in een bepaald patroon en daar verandering in willen brengen.

De IJsbreker
Muziekcentrum De Ijsbreker.

De Kaasmarkt
De Kaasmarkt in de Kinkerstraat; hollandse & buitenlandse kaas, vleeswaren, brood en delicatessen.

De Kinker Kledingreparatie
DeKinker stomerij en wasserij in de Bilderdijkstraat, Amsterdam Oud-west, voor Dry cleaning en Aqua cleaning, voor zowel particulieren als business.

De Kleine Johannes
De kleine Johannes is een woonvoorziening die 7 jaar geleden is opgericht om Amsterdamse verstandelijk gehandicapten in hun eigen woonplaats, dicht bij hun familie en vrienden een plek te geven.

De kleine wereld
IDe Kleine Wereld is een organisatie die zich bezig houdt met het opzetten en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Wanneer u voor De Kleine wereld kiest, nemen wij uw kind op in een van onze groepen.

De Knijp
Al meer dan 25 jaar is De knijp voor velen in het Museumkwartier en ver daarbuiten een begrip. Dit is niet zo verwonderlijk want dit restaurant staat garant voor gezelligheid en kwaliteit.

De Kopersmakelaar Amsterdam
De Kopersmakelaar - Specialist in aankoopmakelaardij.

De Kunstfabriek
DE KUNSTFABRIEK - originele olieverfschilderijen.

De Meent
Homepage van o.b.s. De Ster, een basisschool in Amsterdam Zuidoost.

De Nachtkrant
De krant voor het nachtleven in Amsterdam.

De Nederlandse assistenten site
De Nederlandse Assistenten Site: www.assistentensite.nl informatie over assistentenberoepen, opleidingen, verenigingen en links. Vacatures en gratis CV-plaatsen. Méér informatie; info@assistentensite.nl.

De Perslijst
De perslijst is een media database met adressen en email adressen van bladen, dagbladen, tijdschriften, magazines, regionale bladen en weekbladen.

De Rode Hoed
In de Rode Hoed worden debatten, lezingen, literaire en muzikale programma's georganiseerd. Er is een eigen programma-afdeling, die zelfstandig, of in samenwerking met andere organisaties, programma's maakt. De zalen kunnen worden gehuurd voor congressen.

De Schoenmaker
Welkom bij Paul Den Ouden,de specialist in bergschoenreparaties!Toonaangevende merken rekenen op ons...Voor ons telt alleen dat elk paar een uitdaging is, een streven naar perfectie,elke stap moet ook u op ons kunnen rekenen.

De Schreierstoren
In het hart van Amsterdam, tegenover het Centraal Station staat deSchreierstoren, een van Amsterdams oudste monumenten. Deze middeleeuwseambiance is zeer geschikt voor uw feest, afstudeerborrel of trouwfeest. Wij verzorgen desgewenst uw hapjes of catering.

De Stelling van Amsterdam
Website over de Stelling van Amsterdam (The Defence Line of Amsterdam). De Stelling van Amsterdam is een 19de eeuwse ring van forten en waterwerken rond de hoofdstad Amsterdam.

Dick Stradmeijer
Dick Stradmeijer makelaars en taxateurs.

Dierenambulance
Dierenambulance Amsterdam.

Dierenkliniek 76
Dierenkliniek 76, praktijk voor gezelschapsdieren, gelegen in het centrum van Amsterdam.

Diks autoverhuur
autoverhuur Diks amsterdam amstelveen holland verhuurt personen auto's, personenbussen, lesauto's, bestelbussen en vrachtwagens.

DiningCity
Amsterdam restaurants met terras tuin DiningCity restaurant gids guide.

Discoboot
Ons schip is een leuke feestlocatie voor groepen tot ongeveer 50 personenen. We kunnen feestend gaan zeilen op het IJsselmeer of gewoon een stukje varen.

Dishcovery
Als full-service cateraar streeft Dishcovery Catering Company ernaar om u compleet catering programma te bieden dat nauwkeurig is afgestemd op uw organisatie.

Drukkerij Dijkman Diemen
De aandacht van een klein, de kracht van een groot grafisch bedrijf. Dijkman Printmedia met Speedmaster 52-4 met omkeertrommel, vormgevers en DTP afdeling met computer-to-plate kan (bijna) alles. Vraag vrijblijvend offerte aan en verbaas u over de scherpe prijzen.

Duikteam Manta
Duikteam Manta Amsterdam. Informatie over duiken (leren) in Nederland en Duikteam Manta, een N.O.B. duikvereniging.

Duikvereniging Diving Dutchman
Duikvereniging Diving Dutchman Amsterdam is een actieve duikvereniging. Wij duiken in Nederland het gehele jaar door.

Dutch Casting Agency
Dutch Casting Agency boekt modellen voor commercials, reclamefotografie, figuratie. En is altijd op zoek naar nieuwe gezichten.

Dutch Equity Page
De door u opgevraagde pagina is niet - of niet meer - beschikbaar. Het is ook mogelijk dat de pagina niet wordt getoond omdat u een verkeerd of niet meer werkend internetadres heeft ingevoerd. Misschien dat de zoekfunctie van Planet, bovenaan de pagina.

Easy Living
De grootste collectie slaapbanken en bedkasten in Nederland, slaapbanken en bedkasten voor iedere nacht of een slaapbank of bedkast voor gasten.

Easyshoe
De mooiste schoenen en laarzen vind je bij Easyshoe in Amsterdam.

ECI Clubsite
ECI, uw club voor boeken, muziek, film en vrije tijd tegen aantrekkelijke prijzen. Kortingen tot 40% en extra aanbiedingen, prijsvragen en specials. Bestellen en betalen kan snel, eenvoudig en veilig.

Ed Palermo
Zanger Ed Palermo maakt van elk evenement een feest. Ed Palermo is een ras-amsterdammer die de Amsterdamse sfeer uitdraagd tot ver buiten de grenzen. Ed Palermo was in 1988 al prijswinnaar van de titel BESTE STEM VAN DE JORDAAN.

Edha Interieur
Al meer dan zestig jaar staan wij bekend als dé woonwinkel van Amsterdam en omstreken.U kunt bij ons terecht voor een vaas van Mart van Schijndel tot en met een totaalinrichting voor uw huis of kantoor.Onze binnenhuisarchitecten geven u, gratis, professioneel.

Een Geheel in marketing en communicatie
Een Geheel onafhankelijk strategisch communicatie-adviesbureau. 1 Onderzoek strategie creatie en implementatie moeten een geheel vormen. 2 Alle middelen en creatieve uitingen moeten een geheel vormen. 3 Creatieven en specialisten moeten per project worden.

Een Veilig Amsterdam
Met deze site willen de Driehoekspartners alle bewoners en bezoekers informeren over belangrijke Amsterdamse veiligheidsonderwerpen. Op deze site is de informatie op veiligheidsthema onderverdeeld.

EF Education
EF Education - Talenscholen, studie- en uitwisselingsprogramma's in het buitenland.

El Sur
Spaans Taalcentrum El Sur in Amsterdam verzorgt cursussen Spaans in kleine groepen of privé, met Spaanstalige docenten. Ook voor kinderen.

Electrische museumtrams in Amsterdam
Stichting Museum Stads- en Streekautobussen Amsterdam

Encyclopedie van Duivendrecht
Dorp Duivendrecht in gemeente Ouder-Amstel.

Entrepot-West
Entrepot-West Online is een project gericht op het creeren van een lokaal platform tot samenwerking door de bewoners van Entrepot-West.

Errel Cooperation Amsterdam UA
Windows software to create, publish and update your own website. Easy, almost free, professional result.

Escape
Escape Venue, number one in Dutch Nightlife!

Europeesche Verzekeringen
Bereken de premie voor uw reisverzekering of recreatieverzekering en vraag direct uw verzekering aan. De Europeesche is de boot, motor, klassieker, oldtimer, caravan specialist.

Eurotax
Eurotax Nederland BV - Voer een on-line waardebepaling uit van uw gebruikte auto - Vind uw gewenste nieuwe auto - Bestel onze technische uitgaven over voertuigen.

eXamine: online enquetes
eXamine - Handig voor het testen van klanttevredenheid, medewerkertevredenheid of uitvoeren van andere enquetes, toetsing (e-learning), quizzen en beslisondersteuning (decision support).

Experimenteel-Psychologische Onderzoekschool
psychologieonderwijs en psychologieonderzoek universiteit van amsterdam.

FaberPro-Motion Vlaggen
Gespecialiseerd in het drukken, produceren en verkopen van vlaggen (reclame en landenvlaggen), spandoeken, banieren, parasols, vlaggenmasten en accessoires.

Faculteit der Psychologie en Pedagogiek Vrije Universiteit Amsterdam
Website van de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek van de Vrije Universiteit Amsterdam. Over de faculteit, het onderzoek, onderwijs en informatie voor aankomend studenten.

Federatie Oud-Nederlandse Vaartuigen
De Federatie Oud Nederlandse Vaartuigen (FONV) en de aangesloten organisaties zetten zich in voor het behoud van het Nederlands Varend Erfgoed.

Felix Sofie - het filosofische café in Felix Meritis
Felix & Sofie is het filosofische café in De Twentsche Club in Amsterdam. Iedere tweede dinsdag van de maand een afwisselend, inhoudelijk en onderhoudend programma met diverse gasten. Met een interview, een debat, een column en muziek.

Felix Meritis Foundation
Felix Meritis - Europees Centrum voor Kunst en Wetenschappen stimuleert de samenwerking tussen kunsten, wetenschappen, politiek en maatschappij in een internationale context. D.m.v. het organiseren van concerten, theatervoorstellingen, conferenties, lezingen.

Filosofie Magazine
De site van Filosofie Magazine brengt 25 eeuwen verbeelding en inzicht binnen handbereik. U treft interviews en essays over actueel-filosofische onderwerpen, besprekingen van onlangs verschenen boeken, een overzicht van artikelen, het laatste filosofische.

Floris Lazaro
Beeldmakers webdesign 3d illustraties vormgeving.

Fotografie Cor van Gastel
Fotografie van Cor van Gastel met nadruk op zijn serie over de gipsvormerijen in Berlijn en Parijs.

Fransoft projectsoftware
Automatisering en Internet, ondersteuning voor particulieren en bedrijven. Computer, netwerk of internet; onze zorg. Fransoft, persoonlijk en professioneel.

Frenzi
Frenzi, De kunst van lekker tafelen. Ongedwongen genieten van smaakvolle gerechten en de tijd die je samen doorbrengt. Kortom een sfeervol restaurant in het hartje van Amsterdam op de zwanenenburgwal.

Friday night skate
Ouwehand Information Technology - We serve - Bij ons is uw automatisering in goede handen.

Frits le Belle
FLB Schoonmaak Dienstverlening Reiniging Hoogwerkerverhuur Onroerend Goed Verhuur Frits Le Belle.

Fun, Downloads, Cars, Ajax, Links
De door u opgevraagde pagina bestaat wel, maar is niet voor iedereen toegankelijk. Hebt u vragen over de producten en diensten van Planet Internet, ga dan naar Planet Help.

Fysiotherapeutisch Revalidatiecentrum voor dieren
Fysiotherapeutisch revalidatie centrum voor dieren.

Fysiovitaal
Fysiovitaal is een fysiotherapie/massage bedrijf dat zonder extra kosten fysiotherapie of massage aanbiedt op de werkplek of bij U thuis.

Galerie Bleijenberg
Art Bleijenberg. Altijd een presentatie van zo'n 40 kunstwerken. Voor info zie onze site.

Galerie De Opsteker
Galerie De Opsteker organiseert elke maand wisselendetentoonstellingen op twee lokaties in Amsterdam.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Google
Web zoekgids.com