online winkel gids amsterdam

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Partycentrum Festige
Drie autominuten van de RAI schuilt achter een moderne en strakke gevel in Amsterdam-Buitenveldert een majestueuze lokatie voor stijlvolle ontvangsten, swingende shows, boeiende bedrijfs-presentaties, frivole festiviteiten en vergaderingen met franje.

Partyshow
Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubilaris, modeshow, bruidsshow, openingsfeest, reünie of beurs.Uw feest wordt op originele wijze aangekleed met verrassend entertainment.

PC-dienst in Amsterdam
Computerhulp, advies en webdesign in Amsterdam en omstreken. Wij leveren de service aan huis of kantoor. P.C. Service voor particulieren en bedrijven voor al uw pc problemen.

Peer Search
Peer Search is uw partner op het gebied van Headhunting, Executive Search, Freelance recruitment, Bedrijfsopvolging, Werving & Selectie van hoger en midden kader, Headhunter pur sang, Peer Goudsmit.

PEN-eiland, Diemer Vijfhoek
peneiland PEN-eiland diemer vijfhoek Diemervijfhoek maxis,IJburg, diemen, muiden, nederlandse natuur site sbb flora en fauna ontstaan geschiedenis cultuurhistorie wandelingen excursies beheer natuurbeheer terreinbeheer.

Pharos
Een bijzondere belevenis op het water! Pharos BV verzorgt exclusieve vaartochten met klassieke schepen in en om Amsterdam. Grote en kleine schepen voor ieder gelegenheid.

PlanMagic Business Resource Center
Innovation in business plan, marketing plan and financial plan software.

Poekoelan Tjimindie Tulen
Poekoelan is een dynamische Indonesische vechtkunst die gebaseerd is op de beweging en de 'spirit' van vier dieren.

Pole to Pole
Pole to pole, het online reisbureau. Op vakantie naar Griekenland,spanje,turkije,canarische eilanden, kreta; boek of reserveer uw lastminutes, vakantie, reisbureau.

Postview
Studio te Amsterdam, gespecialiseerd in buitengewone ontwerpen, op het scherp van de snede vervaardigd met de nieuwste middelen en technieken, voor webdesign en drukwerk.

Praktijk voor Ayurveda, Yoga en Javaanse dans
Praktijk voor Ayurveda, Raja Yoga en Javaanse dans. Voor wie gezond wil blijven en wie weer gezond wil worden.

Prato Center - Het Academisch Centrum voor Management en Organisatiefilosofie
Prato Center voor filosofie en organisatie. Informatie over het onderwijs, het onderzoek en de advisering vanuit het prato center, het centrum voor filosofie, management en organisatie aan de VU.

Prins van Oranje
Cateren is communiceren. Een partij, een evenement organiseer je om er iets mee uit te drukken. Verhaaf vertaalt andermans gevoel in een party- of evenementconcept.

PuntNL
Welkom bij puntnl bv internetdiensten. Het bedrijf dat u helpt internettechnieken optimaal in te zetten in uw bedrijf.

Pygma-Lion
Het restaurant is bekend door het gebruik van exotische Zuid Afrikaanse ingrediënten in traditionele gerechten, zoals bijvoorbeeld zebra, krokodil, antilope, vegetarische gerechten. In de open keuken wordt er gekookt volgens tradionele familierecepten.

Raf - specialist in audio, video, computers, telecom
Raf speciaalzaken voor (professional)hifi, (car)audio, video, computer en telecom.

Rederij Aemstelland
Varen door de amsterdamse grachten.

Rederij Lieve
Amsterdam bekijken vanaf de grachten is prachtig, zeker als u dit doet vanuit een schitterende en luxueuze salonboot. Onze rederij verschaft verrassende en geheel verzorgde grachtentochten met lunch, diner of borrelhap en drankjes en de betere wijnen.

Rederij Noord-Zuid
Canal Cruises; rondvaarten in Amsterdam verzorgd door rederij noord-zuid.

REM Automatisering BV
Big Ben urenverantwoording van REM Automatisering.

René van Beeten
Rene van Beeten voor een gezellig stukkie Amsterdam kijk op mijn website voor het laatste nieuws

Restaurant De Waaghals
Vegetarisch restaurant in amsterdam

Restaurant Lancelot
Restaurant Lancelot heeft dagelijks wisselende menu's, Een goed restaurant op de Amsteleveenseweg in Amsterdam.

Rezatex
Sinds 1997 bestaat de Stichting ´Kledingroject Reza Kerk en Buurt Westerpark'. De stichting beheert 5 kledingbakken. De ingezamelde kleding wordt gesorteerd in een loods op het NDSM terrein. De kleding wordt verkocht aan grote en kleinere afnemers.

Rietlanden
Rietlanden Online is een project gericht op het creeren van een lokaal platform tot samenwerking door de bewoners van de Rietlanden.

Rijschool Arjana
Bij Arjana Rijschool zijn losse lessen van 60 minuten 30 Euro, wij spreken ook Pashtu, Engels, Perzisch, Farsi, Urdu, Pakistaans of Iraans. Wij hebben ook interessante pakketaanbiedingen. Wij rijden in Amsterdam, Haarlem en omgeving.

Ritense
Ritense BV, wij ontwikkelen applicaties voor mobiel en vast internet.

Riven bewakingssystemen
Riven camera/video observatie en bewakingssystemen.

ROC Amsterdam, Unit Handel
Je leven lang leren op het ROC van Amsterdam. Wij hebben 350 verschillende beroepsopleidingen voor jou. Avond- & dagopleidingen. Vol- en deeltijd. Werken & Leren of Leren met Stage. Ook doorstroom naar HBO. Alle opleidingen staan op onze site.

ROC van Amsterdam
Je leven lang leren op het ROC van Amsterdam. Wij hebben 350 verschillende beroepsopleidingen voor jou. Avond- & dagopleidingen. Vol- en deeltijd. Werken & Leren of Leren met Stage. Ook doorstroom naar HBO. Alle opleidingen staan op onze site.

Ronny Jordaan
Ronny jordaan staat voor een avond gezelligheid voor jong en oud.

Routeplanner ANWB
ANWB Routeplanner

S.C.S.V. Real Parbo
Real Parbo is van oorsprong een Surinaamse voetbalvereniging, maar werd algauw meer dan alleen maar een sportvereniging. Deze ontwikkeling is ook formeel vastgelegd in de statuten en de naam 'Sociaal Culturele Sport Vereniging Real Parbo.

Sai Bushan
informatie over de yogales, chakra's, yoga intensives, hypnotherapie, workshops yoga, privé les yoga, opleiding tot yogadocent(e) en massage op basis van shiatsu, healing, lichaamsgerichte therapie, yoga massage en diverse andere massagetechnieken.

Saladetuin
De Saladetuin traiteur en catering voor Amsterdam en omstreken. On-line bestellen van luxe hapjes, salades, buffetten etc. Culinaire hoogstandjes voor uw receptie, verjaarsfeest of andere gebeurtenis.

Salonboot Prins van Oranje
Cateren is communiceren. Een partij, een evenement organiseer je om er iets mee uit te drukken. Verhaaf vertaalt andermans gevoel in een party- of evenementconcept.

Salonbotenverhuur Amsterdam
Een bijzondere belevenis op het water! Pharos BV verzorgt exclusieve vaartochten met klassieke schepen in en om Amsterdam. Grote en kleine schepen voor ieder gelegenheid.

Salsa4U
Gespecialiseerd in Salsa en rueda, op 7 niveau's.Ladystyling,Menstyling.

SAN Verkeersopleidingen
SAN verkeersopleidingen is partner van overheden, bedrijven en particulieren bij het opleiden voor beroepen in het verkeer zoals rijinstructeur, vrachtauto chauffeur, buschauffeur, heftruckchauffeur.

Sarah-Jane's Hairfashion
Sarah-Jane's Hairfashion. Onze kapsalon te Amsterdam voor dames en heren met black, aziatisch of europees haar. Gespecialiseerd in hairextension, haarvlechten en weaving. Wij werken volgens afspraak en u wordt ontvangen met een lekker kopje koffie.

SBK Kunstuitleen Amsterdam
De SBK Amsterdam is de eerste kunstuitleen in Nederland en heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bemiddeling tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen; Dutch Art Lending Foundation with a large stock of Dutch

Schildersportret.nl
Bij Schildersportret.nl kunt u eigen schilderij in olieverf door laten maken door professionele schilders.

Schiphol
Ontspannen reizen begint met informatie over aankomst- en vertrektijden, vervoer naar Schiphol, inchecken, tax free winkelen, eten en drinken en alle aanwezige faciliteiten en services.

Schmitz van der Sluijs Makelaars
makelaars in Amsterdam en omstreken. Online en actueel aanbod van onroerend goed in Amsterdam en omstreken.

Schmoelewicz Casting
Schmoelewicz Casting cast voor commercials, reclamefotografie, speelfilms, bedrijfsfilms, videoclips & tv-producties.

Schmucki
Schmucki Design: hét publiciteits- en ontwerpbureau voor voor musici, koren en orkesten.

Security-Systems
Security Systems biedt u een totaal oplossing wanneer het gaat om beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn met name gespecialiseerd in alarm- en camerasystemen, mechanische beveiliging en observatieproducten.

Shape-in
WideXS is de specialist voor hosting en domeinen.

Shiatsu-praktijk Marijke Hemminga
U vindt hier informatie over shiatsu-behandelingen die Marijke Hemminga geeft in haar praktijk in Amsterdam. Ook wordt kort uitgelegd hoe shiatsu werkt en geven cliënten hun reacties op hun shiatsu-behandelingen.

Shiatsu-praktijk Marijke Hemminga
All the information about the shiatsu-treatment by Marijke Hemminga in Amsterdam.

Shu'em shamanic healing Amsterdam
sjamanisme, Shamanisme en healing vanuit de visie van Shamaan Abbah Frederic.

SIB Amsterdam
Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen Amsterdam.

Simar automatisering
Simar automatisering bv is gespecialiseerd in de automatisering van de interieurbranche. Met name voor de keuken-, en sanitairvakhandel hebben wij een breed aanbod van programmatuur.

Simply Amsterdam
amsterdam apartments, hotels and further tourist information, accommodation, weather, jobs, public transport, etc.

 


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Google
Web zoekgids.com