online computer site gids

Computer - Internet gids
chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

CDG Europe
CDG Europe bv. Hoogwaardige Server-Based Computing oplossingen. Application Deployment. Distributie van en training op o.a. Citrix, PowerFuse, VMware, Expand Networks en Softricity. CALC.Trainingen.eLearning.

CDtekoop.nl
CDtekoop.nl Voor al uw cdr en cdrw, vandaag besteld morgen in huis

CdWDesign
Wij realiseren voor uw bedrijf een zakelijk Homepage vanaf euro 150,00, inclusief een communicatie formulier en content management systeem.

Cemit
Benchmark website effectiviteit. Optimaliseren van Conversie. Door wetenschappelijk onderzoek en analyse marketing doelen realiseren met webtechnologie.

Centor
OC Centor - Oracle Competence Centre, spelershome en springplank voor Oracle specialisten met een persoonlijk doel.

Central Point
Central Point Europe - uw online leverancier voor zakelijke en thuis computers, printers en kantoorartikelen, met levering de volgende werkdag en een goede klantenservice.

Centurion Optical Data Carrier
Bij ons kunt u terecht voor het branden, persen en dupliceren van CD's en DVD's in alle oplages. Van 1 tot een miljoen, het maakt niets uit. Ook verzorgen wij het dupliceren van VHS-tapes in grotere aantallen.

Certeza BV
Certeza is een professionele organisatie die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten in de automatiseringsbranche. De competences van Certeza zijn message broker, messagebroker, midoffice, mid office, formulieren, e-dienstverlening.

Cesign
Cesign, voor het ontwerpen, creëren en beheren van uw website

CFI Web.be
CFI Web.be Tongeren, Creatief Functioneel Internet. One-stop voor uw webdesign en webhosting tegen uiterst scherpe prijzen!

Challenge Computers
Challenge Computers, de uitdaging in PC parts

Chameleon
Chameleon - We mind your own business

Chameleon Solutions
Chameleon Solutions

Chantal Design
ontwerpbureau en reclamebureau in limburg voor website-ontwerp, grafisch ontwerp, illustratieve vormgeving, multimediavormgeving.

CheatNow
CheatNOW, Play God - Cheat website met cheat codes en trainers om vals te spelen en hints, tips, walktroughs om je bij moeilijke spellen te helpen. Je kan ook praten over cheats via het berichtensysteem en het forum!

Cheats.gamecore.nl
GameCore.nl - Geef ons eens ongelijk! Cheats en info over Games

Cheats.Startkabel
Cheats.Startkabel - International Linkpage to games cheat sites, warez sites, & crack sites. (keywords: cheats, codes, games, tips, hints, tricks, warez, cracks, playstation 2, startkabel, xbox, computers, pc, startpaginas, links, dreamcast, psx, nintendo.

CheatVillage
CheatVillage - Nederlands' snelste Cheatsite

Cheatweb
Cheatweb.nl De ultieme cheating site!

Checkit
Bij Search Engine Mediabureau Checkit kunt u terecht als u een toppositie bij zoekmachines wilt, voor zoekmachine onderzoek en gesponsorde links bij zoekmachines.

CHIASM
CHIASM creëert nieuwe perspectieven. CHIASM is gespecialiseerd in het creëren en produceren van 3D voor verschillende media; door middel van 3D Scanning, 3D Visualisatie, 3D Interactie en 3D Animatie.

ChimIT Communications
ChimIT Communcations, Software Solutions – Introduction.

Chipsoft
ChipSoft is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in het automatiseren van zorginstellingen.

Choice
Website van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie voor Consument en Expert

choose webdesign
Choose webdesign gevestigd te Amsterdam levert iedere dienst die met het internet te maken heeft.

Chopin Software Development
Chopin Software Development - De specialist in maatwerk software voor het MKB in de regio Rijnland. Wij ontwikkelen en onderhouden software, Websites en Weblications, doen systeembeheer en leveren (indien nodig) ondersteunende hardware en advies.

Ciber Nederland
CIBER is een no-nonsense ICT dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt meer uit hun (ICT) organisatie te halen. Onze oplossingen worden gerealiseerd op basis van 30 jaar ervaring, onze marktkennis en de kwaliteit van onze medewerkers. De kracht van

CIDA
Gratis anti virus software, hulp bij pc beveiliging, gratis virus waarschuwingen, gratis firewall, gratis pop-up stopper, gratis virus nieuwsbrief, gratis forum.

Cifas
CIFAS verricht consultancy en managementdiensten op het gebied van informatietechnologie. CIFAS is importeur en distributeur van INTEX Software voor de mode- en textielbranche en geautoriseerd partner van Exact Software.

CIM Consultancy Information Management
CIM, Consultancy en Information Management

Cinnamon Interactive
Onze core business is websites. Onze focus ligt op communicatie. Onze kracht zit in design. We bouwen gebruiksvriendelijke, toegankelijke websites die uw boodschap overbrengen.

Cinsol.nl
U vindt hier uitgebreide informatie over Medstick, de leverancier en andere informatie.

Circle Software
Circle Software Group is een softwarehuis en leverancier van oplossingen voor het Intelligente Kantoor. Gespecialiseerd in documentaire informatiesystemen, Imaging, vrij tekst zoeksystemen, werkstroom automatisering en Internet/Intranet toepassingen.

Cite Communicatie
Cite Communicatie helpt bedrijven bij het ontwikkelen van hun

Citus Internetdiensten
Welkom bij Citus Internetdiensten. Citus is een hostprovider, een hostprovider zorgt ervoor dat ook uw bedrijf, vereniging of stichting (of als particulier) onder een eigen domeinnaam te vinden is op het internet.

CKC automation
Voor al uw computer-, automatiserings-, satelliet- en beveiligings behoeften hebben wij een goede en goedkope oplossing. Stel zelf uw computer samen, beveilig uw huis of geniet van één van uw radiografisch bestuurde modellen.

Claerhout Computer Engineering
Claerhout Computer Engineering is een softwarebedrijf dat administratieve applicaties (Financieel & ERP) ontwikkelt in Progress 4GL.

Clan 7 Jump
Day of defeat; clan 7 Jump.Wir werden Bombe mit Bombe vergelten.

Clan Rambo
Een clan van Kings of Chaos

Claritas Nederland
Acxiom biedt alles op het gebied van klantinformatie, de infrastructuur en business consultancy, gericht op het toepassen van de opgebouwde klantkennis.

Classe
Software: Educatief en administratief. Kinder software, spelletjes, leden administratie, planning, agenda. Software voor thuis, op school, clubs en verenigingen.

ClassicGames.startpagina.nl
Startpagina dochter over classic games / klassieke spelletjes uit de jaren 80 en 90. Nostalgisch retro gamen voor liefhebbers van klassiekers of simpele gaming voor de nieuwe generatie gamers. Veel verwijzingen naar arcade, atari, commodore, msx, nintendo.

Classicgaming.nl
Hier vindt u alles betreffende de klassieke videogames. Informatie over emuleren en reviews over klassieke videogames uit het heden en verleden.

Classigaming.pagina.nl
De beste linkverzameling over classicgaming. Wij hebben gevonden wat u zoekt! Here you will find everything about classic gaming!

Cleaver Systems
Cleaver Systems verleent service op het gebied van netwerkbeheer en systeembeheer voor het MKB.

CleverPC
CleverPC in Haaltert en Buggenhout. Gespecialiseerd in Hardware, netwerken en alle herstellingen. Dit aan de beste prijs en kwaliteit.

Cleverware Trading Services
Reseller / supplier computer hardware. Leveranciers van Digital, Compaq, IBM, HP en SUN hardware. Verkoop netwerken,mainframe storage disks computeronderdelen.

Clickexchange.nl
Clickexchange.nl Het ultieme bannerexchangesysteem, verdien uw Geen bannerviews verdienen maar Clicks verdienen, Adverteren? Ook dat is mogelijk

Clickfactor
Clickfactor is gestart als bureau voor interactieve communicatie en is inmiddels uitgegroeid tot een fullservice communicatie bureau met onder andere multinationals als Fortis, SMIT en Ballast Ham Dredging als klanten. Category: Computer

Clickly
Clickly.com, the largest on-line business software shop

Clientsoft
Softwarehuis ClientSoft levert diensten op het gebied van geautomatiseerd testen van applicaties (d.m.v. LoadRunner, WinRunner en Testdirector), softwareontwikkeling, datawarehousing , outsourcing en trainingen.

Clipart en animaties katten
Kriens Plaatjes

cliparts.pagina.nl
Cliparts.pagina.nl met veel links naar sites met cliparts. Alfabetisch gerangschikt op een pagina. Cliparts.pagina.nl with many links to sites with cliparts. Collected on one page.

ClockWise
ClockWise is een webbased urenregistratie en projectregistratie systeem, met een gebruikersvriendelijk interface om gewerkte uren in te voeren. Gratis 2 maanden op proef.

Clockwork
Clockwork - Add interaction to your ambitions

Clubs fotobewerking en animatie
Verzamelplaats voor virtuele en echte clubs en verenigingen in Nederland

CM Corporate
Vnunet.be is de Belgische tak van vnunet.com. De Belgische portaal overkoepelt de ICT-magazines Data News, Computer Magazine, corporate.net en Interactive. Dagelijks wordt er een drietalige nieuwsbrief uitgestuurd met een selectie van het belangrijkste nieuws.

CMC
Internet en Multimedia. WWW server verhuur & ontwikkeling sites.webhosting.Multimedia, Multimediapresentaties. CD-ROM en videoproducties.

CNT
CNT voor Tijdregistratie, Roosterplanning, Personeelsinfo, Urenverantwoording en Salarisadministratie.

Coast Solutions
Coast Solutions, dé oplossing voor kmo's en particulieren.

Cobra Computers
Cobra Computers: bedrijfstrainingen, werkplekbegeleiding, computerhulp en PC ondersteuning

Codebase
Codebase. Free snippets/source code and tutorials for developers. Programming help and snippets for Visual C++, Windows, MFC, C++, GUI, ASP, XML, UML, VB, SQL, COM, Java, PHP, JavaScript, OpenGL, DirectX, TCL.

Codeboy.be
Internetbedrijf Codeboy.be biedt u totaaloplossingen aan. Internetdiensten voor een eerlijke prijs met een uitstekende service en een niet tevreden, geld terug garantie!

Codewerk
Codewerk Biedt dienstverlening voor applicatie ontwerp en applicatiebouw bouw in C, C++, PHP, ASP, Perl, java, voor Websites, PalmOS en Windows

Codras
CODRAS.COM biedt webhosting (web hosting)en website hosting oplossingen voor Vlaanderen, Belgie en Nederland enEuropa. Zowel Linux webhosting als Windows 2000-2003 webhosting.

Cogito E Automatisering
Cogito E is gespecialiseerd in het ontwikkelen van database applicaties met behulp van Microsoft Access. Daarnaast hebben we veel ervaring met het customizen van Microsoft Office applicaties.

Cohen
Cohen & Associates is een echte family homepage. Maar ook voor nieuw te ontwikkelen ideeën en innovatieve internetconcepten bent u hier aan het goede adres.

Cohesion
Cohesion detacheert ervaren IT-specialisten in UNIX en Oracle. Ons portfolio omvat consultancy, inrichten, migratie en beheermet als kernaktiviteiten UNIX systeem/netwerk management en Oracledatabase management o.m. in internetomgevingen.

Colibris
colibris software, de complete software voor het online beheer van bibliotheken, mediatheken, documentatiecentra en open leercentra van scholen, bedrijven, musea en instellingen.

Colimbra
COLIMBRA is de specialist in GIM, AFM, maatwerk & standaardsoftware voor de assurantiebranche.

Collective
Collective, de plek voor nieuwsgierige mensen, Willy Wortels, Investeerders en Contact Dating (vind Uw partner Live op het Web)...

Com2you
Com2You - Your hardware provider

Combell
COMBELL hosting voor Linux en Windows met domeinnaam geschikt voor websites gebruikmakende van PHP, ASP met MySQL of MS SQL database koppelingen. Ook ASP.net, CGI (Perl) SSI, Python en veel meer. Meer weten...

Combilook
Links to 3D Animation and CAD sites...

Comes NL
Voordelige software voor razendsnelle berekening van overuren, onkosten en tijd-voor-tijd! Voor bedrijven die vallen onder de CAO voor het Beroepsgoederenvervoer over de Weg. U komt voortaan met glans door de CAO-controle.

Comfort Automatisering
Comfort Automatisering Nederland

Comfort Information Architects
Onze missie: goede informatievoorziening voor vertrouwen van uw klanten, kostenbeheersing en informatiebeveiliging.

Comitco.nl
CoMITCo is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in april 1997, worden er diensten aangeboden vanuit de vestiging Ridderkerk. De naam CoMITCo staat voor Communication, Management & IT Consultancy. Deze afkorting geeft een goed beeld van de kernactivite

Compas Computers
Vanuit onze winkel in Geldermalsen verkopen we maatgebouwde computersystemen en vele merken en typen hard- en software. Tevens hebben wij een eigen technische dienst waar reparaties aan alle merken computers kunnen worden uitgevoerd.

Compatible-inkt
Compatible inkt uw online cartridges en toner specialist

Compersonal ASP
Everything about ASP - Application Service Providing - Application Service Providers, ASP hosting voor al uw applicaties, Outsourcing Applications, Application Hosting, ASP Providing, Netherlands, Hosting nl, Compersonal ASP (Application Service Provider)

Compri Computers
Compri Computers v.o.f. uw specialist op het gebied van netwerken en remotebeheer.

Comprima Computertrainingen
Comprima biedt individuele en op de praktijk gerichte computertrainingen in verschillende Office-toepassingen aan.

Compu 2000
Compu 2000 & kriXsel Webdesign voor de beste hardware en software

Compu by Martin
Compu by martin, Uw dealer in Hardware,Computer systemen en Netwerk, Dealer in Asus,Lite-On,A-open ect. ect., problemen wij komen ook aan huis.PC prive projecten,advies en support.Van budget to High End Multimedia Computer.

Compu'Train
Compu'Train biedt als Knowledge Provider een totale oplossing aan op het gebied van ICT-opleidingen voor de zakelijke markt.

Compu-Soft
Hardware en Software op maat

Compu2000
Compu2000, de computer oplossing bij u thuis en op uw werk. Voor al uw Hardware,Software en Pc Systemen op maat

CompuCare
Compucare voor al uw printer problemen, reparaties en onderhoud

Compucasion
Specialisten in verkoop van gebruikte pc's

CompuCity
Computers Hardware Software Repairs - Delivery in Belgium - Nederlands/Francais/English

Compudeal
Verkoop van computers en toebehoren tegen zeer aantrekkelijke prijzen van de grote merken zolas IBM, HP, Compaq, Toshiba.

CompuJob Recruitment
CompuJob Recruitment BV is een bureau voor werving & selectie en executive search in en voor de IT-branche.

Compules
Compules Computerverhuur. De professionele computerverhuur partner van Nederland.Computerverhuur voor grote en kleine projecten. Computerverhuur van een dag tot enkelemaanden. Computerverhuur voor presentaties, congressen, seminars.

CompuSchool
CompuSchool verzorgt cursussen Windows, Word, Excel, Internet, E-mail, Word, PowerPoint en typevaardigheid; opleidingen voor Software Development en netwerken, HRM diensten, grafische en internet trainingen. Biedt webdesign en locatie verhuur.

CompuSmart Automatisering
CompuSmart Automatisering verzorgt maatwerk software en opleidingen in alle Microsoft Office producten.

Computable
Computable.nl is de online-service van Computable, vakblad voor IT-professionals, met ondermeer dagelijks IT-nieuws, een compleet weekblad-archief, discussie-forums, loopbaan-informatie, IT-agenda en gidsen.

Computer @ssist
Computerassist voor webdesign (homepages en websites), verleent hulp en assistentie bij problemen en vragen over computers en levert hulp aan huis.

Computer Academy
Computercursussen van de Computer Academy

Computer and Network Solutions
Computer and Network Solutions (ComNeSol) - verkoop en configuratie van computers en toebehoren - computer and network solutions.

Computer Camp
Software voor boekhouding, facturatie, voorraad, kassa, pos.

Computer centrum Weert
computer centrum weert bouwt computers, netwerken en verzorgen pc-prive projecten, wij leveren alle soft- en hardware.

Computer Club Helden
Computer Club Helden, hobby computer club voor Helden en omgeving.

Computer Club Hoofddorp
De CCH is een computer hobby club die gevestigd is in Hoofddorp. Kijk voor meer informatie op onze website.

Computer Club Overschie
De gezelligste computer club van Rotterdam.

Computer Club Swalmen
NIV voor internet hosting & webdesign

Computer Club Veldhoven
Computer Club Veldhoven, de computerclub voor heel Brabant Zuid-Oost

Computer Connections
Computer-connections.nl - kabels cartridge diskette adaptor

Computer Magazine
Computer Magazine, le guide belge de référence pour le monde digital. Computer Magazine, de Belgische referentie voor de digitale wereld. Computer Magazine, the Belgian reference for the digital world.

Computer Repair Center Echt
De Laagste Hardware prijzen van Limburg en omstreken.

Computer Service Egbert
Computer Service Egbert. Voor al uw computer problemen! Tevens opzetten netwerken en verkoop nieuwe computers.

 

Google
Web zoekgids.com